دکتر سیدینور علیمرادی رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه ایلام شامگاه سه شنبه در گفت وگو با خبرنگار فارس در ایلام، اظهار داشت: امسال 100 دستگاه آمبولانس، 12 دستگاه خودرو آمبولانس (اتوبوس آمبولانس)، 12 دستگاه موتور آمبولانس (موتور آمبولانس استان) از استان 4 استان خاص (موتور آمبولانس) و 10 دستگاه آمبولانس در استان حضور خواهند داشت. اربعین حسینی.
وی افزود: با توجه به حجم زیاد زائران در ایام منتهی به اربعین حسینی، مدیریت نیروهای پزشکی و بهداشتی در این ایام از اهمیت بالایی برخوردار است.
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه ایلام ادامه داد: با تعداد نیروهایی که از دانشگاه های علوم پزشکی کشور در استان ایلام حضور خواهند داشت، می توانیم در حمایت و تامین تجهیزات و امکانات لازم در روز اربعین موثر باشیم.
به گزارش خبرگزاری فارس از ایلام: استان ایلام نیز با 49 دستگاه آمبولانس، 2 دستگاه اتولان و یک موتورلن به زائران خدمات رسانی می کند.
انتهای پیام/
می توانید این مقاله را ویرایش کنید
این مقاله را برای صفحه اول پیشنهاد دهید