آموزش نیروی انسانی انقلابی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران



باشگاه خبرنگاران جوان آواز – سردار سرتیپ حمزه بیدادی: از آنجایی که نیروهای مسلح جمهوری اسلامی دارای نیروی جوان هستند، رهنمودهای مختلفی برای تشویق، امید آفرینی، کاهش جرم و تربیت سرباز در سطح انقلابی وجود دارد.

به گفته وی، ارتش بر این باور است که وظیفه دارد میزان جرم و جنایت را کاهش دهد و در این زمینه الگو قرار دهد و راهبرد ارتش در قالب 29 طرح «لبیک» طراحی شده است که از این تعداد 16 طرح پرسنلی است که علاقه ویژه به ارتش نیروی انسانی موجود را نشان می دهد.

فرمانده قرارگاه های منطقه ای و ارشد جنوب غرب کشور گفت: شیوه های مدیریتی مناسب، مجازات های ضروری و بازدارنده و برخورد قاطع و قانونی با متخلفان به ویژه در طبقات پایین شرکت ها و تفکیک، اوقات فراغت شما را مملو از ورزش، فرهنگ سازی می کند. و برپایی کارگاه های آموزشی فعالیت هنری و کلاس های آگاهی بخشی یکی از اقدامات کاهش جرم است.

یک مقام مسئول گفت: مرکز مشاوره برای پاسخگویی به مشکلات و مسائل سربازان از روحانیون متخصص در حوزه روانشناسی استفاده می کند و برای هر سرباز پرونده روانشناسی تشکیل می دهد و مدیریت پیگیری را به صورت تخصصی و علمی انجام می دهد.

به گفته امیر بیدادی، تحولاتی در سازمان قضایی ارتش ایجاد شده و تعاملات، همکاری و همکاری خوبی بین ارتش و دستگاه قضایی خوزستان ایجاد شده و این تعاملات نزدیک در برخورد و رفع مشکلات موثر بوده است. مسئله.

نیروهای مسلح جمهوری اسلامی خود را سرباز می دانند، اما به دلیل اینکه مسلمان جهان هستند، همواره بر حرکت برای جلوگیری از تخلفات و جنایت تاکید داشته اند.

بیش از 30 سال است که بر پیشگیری از جرم توسط قوه قضائیه نظامی ROK تاکید شده است و تعداد تخلفات در ارتش ROK به دلیل این موضوع همیشه رو به کاهش بوده است. پیوستن به این یگان از ارتش باعث کاهش جرم و جنایت در این واحد خواهد شد.

انتهای پیام/م

دیدگاهتان را بنویسید