به گزارش خبرگزاری مهر، آکسیوس به نقل از منابع آگاه اعلام کرد که با رسیدن مذاکرات در وین به مرحله حساسی، کاخ سفید قصد دارد گزارش های خود را در هفته های آینده بر حمله به دونالد ترامپ برای خروج از برجام متمرکز کند.
به گزارش اکسیوس، منابع گفته اند که دولت جو بایدن معتقد است که مذاکرات در هفته های آینده به نقطه حساسی خواهد رسید یا توافقی حاصل می شود و آمریکا به توافق هسته ای بازمی گردد یا اینکه مذاکرات به شکست می انجامد و دولت آمریکا شکست می خورد. ایران را تحت فشار قرار خواهد داد.
این پایگاه میافزاید که همه سناریوها واکنش شدید سیاسی بهویژه جمهوریخواهان را برانگیخته است، اما کاخ سفید میخواهد بگوید این ترامپ بود که بحران را ایجاد کرد و دموکراتها را تنها با انتخاب گزینههای بد باقی گذاشت. به هم چسبیده.
منابع گفتند که لوله این سلاح به سمت ترامپ خواهد رفت و گفتند کاخ سفید به توضیح حقایق و ارائه گزارش های دقیق در این مقطع حساس دیپلماسی و لحظه مهم تاریخ ادامه خواهد داد.
به گفته این منابع، دولت بایدن پایان ژانویه یا اوایل فوریه را به عنوان تصمیم نهایی تعیین کرده و قصد دارد تا قبل از آن اطلاعات عمومی درباره ایران را تشدید کند.
کاخ سفید امیدوار است که این پیام توسط مقامات فعلی و سابق آمریکا و اسرائیل که معتقدند خروج ترامپ از توافق هسته ای اشتباه بوده است، تقویت شود.
این در حالی است که هشتمین دور مذاکرات وین برای لغو تحریم ها علیه ایران از دو هفته پیش آغاز شده و همچنان ادامه دارد.
تیم مذاکره کننده ایران در تلاش برای احیای حقوق ملت نیز به خوبی با این کارشکنی کنار آمد و هشدار داد که با یک عبارت نادرست موافقت نخواهد کرد.
سعید خطیب زاده، سخنگوی وزارت امور خارجه ایران پیشتر گفته بود: «هیچ یک از این داستان های ساختگی برای ایران واجب نیست، بلکه هدف ما رعایت خطوط قرمز و منافع مردم است». برای نتیجه گیری به وین می رویم.