آیت الله خاتمی در نماز جمعه این هفته زنجان با ابراز تاسف از اتفاقات صحن مقدس مشهد و شهادت روحانیون انقلابی گفت: این نشان دهنده ترس دشمن از روحانیت است.
وی با تبریک حلول ماه مبارک رمضان و تاکید بر احترام به تقوای الهی گفت: 20 فروردین روز مهمی در تاریخ انقلاب اسلامی، روز اقتدار ملی، روز ملی شدن انرژی هسته ای است. اقتدار در همه عرصه های علمی، اقتصادی و فرهنگی با بهره برداری از انواع توانمندی ها موجب تقویت دولت و ترساندن دشمن می شود.
خطیب نماز جمعه زنجان می گوید: خداوند متعال در قرآن کریم به مسلمانان تاکید کرده است که باید هرچه می توانید قوی باشید، فارغ از اینکه چه گزینه هایی دارید و برای نشان دادن قدرت خود چه می خواهید.
امام جمعه زنجانه با اشاره به جنگ صفین که در آن دشمن آب را به روی مسلمانان بستند، فرمودند: امام علی (ع) فرمود که طمع دشمن برای نابودی توست، زیرا ضعف خود و ما و ما را نشان دادی. مسئولان در مقابله با دشمن باعث زبان زدگی و زیاده خواهی آنان می شود.
آیت الله خاتمی با تاکید بر اینکه مقام معظم رهبری در اکثر فرمایشات خود حامی جوانان دانا و همچنین عرصه علمی کشور هستند، تاکید کردند که باید بر اساس رهنمودهای قرآن عمل کنیم. و نشان دهد که اسلام و ایران قوی هستند.
سخنگوی ولی فقیه در استان زنجان گفت: قدرت ممکن است در نگاه اول نظامی باشد اما بسیار گسترده تر است. قدرت اقتصادی، فرهنگی، سیاسی، تبلیغاتی و حتی امروز مهمتر از آن قدرت در فضای مجازی است. زیرا امروزه فضای مجازی حاکم بر زندگی و اجتماع عمومی شده است.
امام زنجانی روز جمعه با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری در مورد شهید سردار سلیمانی می فرمایند: شهید سلیمانی نماد فرهنگی قدرت در منطقه بود. همانطور که ایشان فرمودند مکتب سردار سلیمانی از مکتب حسینی می آید اما امروز دشمن به نام شهید سلیمانی بسیار وحشتناک است و به معنای واقعی کلمه یک اقتدار ملی است.
وی در خصوص سالروز شهادت اهل قلم، مرتضی آوینی و روز هنر انقلاب اسلامی گفت: جوانان باید در فضای مجازی هنر انقلابی را به نمایش بگذارند. زیرا دشمن سعی دارد چهره اسلام و جمهوری اسلامی را بی اثر کند.
امام جمعه زنجان با اشاره به روز قطع رابطه ایران با آمریکا در سال 1359 گفت: اگر مسئولان دیپلماسی همچنان اقتدار داشته باشند، دشمن جرات بیان آن حرف ها را نخواهد داشت.
وی در سالگرد تاسیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی گفت:
امام جمعه زنجانا همچنین به سخنان مقام معظم رهبری در مورد شهید صیاد شیرازی اشاره کرد و گفت: بروید و از این شهید درس زندگی بگیرید که در دنیا و خارج از کشور خوب عمل کرد و برای اقتدار مملکت برای مرگش جنگید. “