
به گزارش تابناک به نقل از خبرگزاری آناتولی، اردوغان پس از خروج از قرنطینه گفت که روز دوشنبه به امارات متحده عربی سفر خواهد کرد.
“با تشکر از واکسن. او به راحتی میتوانست بر بیماری ناشی از کرونا غلبه کند.» او گفت: «پنج دوز واکسن به من تزریق شد.»
اردوغان متوجه شد که همسرش (بانوی اول ترکیه) آمینه اردوغان وضعیت خوبی دارد اما همچنان در قرنطینه است.
دفتر رئیس جمهور ترکیه تاکید کرد که ابتلای اردوغان به ویروس کرونا بر تاریخ سفر بعدی به امارات که قرار است در روزهای 14 و 15 فوریه برگزار شود، تاثیری نخواهد داشت.
اردوغان پس از نماز جمعه به خبرنگاران گفت: اردوغان روز جمعه پس از بهبودی از کووید 19 به سر کار بازگشت. او گفت که در طول تاج گذاری احساس خستگی و فرسودگی نکرده است. و در داخل و خارج از کشور به کار خود از خانه ادامه می دهد
هفته گذشته ولیعهد محمد بن زاید آل نهیان، ولیعهد ابوظبی وی با رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه تماس گرفته و وضعیت وی را پس از تشخیص ویروس کرونا جویا شده است.
بن زاید همچنین برای بانوی اول ترکیه آرزوی سلامتی و بهبودی عاجل کرد.
از سوی دیگر، اردوغان از شیخ محمد بن زاید آل نهیان به خاطر این اقدام سخاوتمندانه و احساسات خوبی که به او و مردمش نشان داد تشکر کرد. و برای ولیعهد ابوظبی و امارات متحده عربی و امارات متحده عربی سلامت و امنیت آرزو می کنیم.
روابط ترکیه و امارات پس از دهه ها تنش دوباره برقرار شده است. اختلاف بین ترکیه و امارات متحده عربی در طول سال ها به یک خصومت تلخ تبدیل شده است. بسیار عمیق تر و پیچیده تر از مناقشه ترکیه و عربستان سعودی. ریشه این اختلافات به رقابت منطقه ای و مواضع متضاد دو کشور در مراکز درگیری و بحران – قطر، مصر و لیبی – با کاهش تنش در این کشورها برمی گردد. شدت اختلاف ابو دابی و آنکارا نیز سقوط کردند.