از دست دادن حس چشایی بعد از کرونا شایع تر از حد انتظار است – خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان



به گزارش خبرنگار مهر پزشکی اخبار، محققان این فرضیه را مطرح کردند که اکثر این افراد در واقع حس بویایی خود را از دست داده اند اند که نقش مهمی در تجربه کلی طعم دارد.

اما نتایج یک مطالعه جدید نشان می دهد که حداقل یک سوم از این افراد واقعاً بخشی از توانایی خود را در تشخیص این ذائقه های اولیه از دست داده اند. اند.

علت از دست دادن چشایی پس از کووید 19 همچنان یک راز باقی مانده است، اگرچه دانشمندان چندین مکانیسم ممکن را پیشنهاد کرده اند. اند.

از دست دادن چشایی و بویایی یکی از شایع ترین علائم کووید 19 است. تحقیقات نشان می دهد که این علامت ممکن است پیش بینی بهتری برای عفونت باشد. ویروس کرونا در مقایسه با سایر علائم رایج مانند سرفه، تب و خستگی.

افرادی که علائم آنها حداقل 4 هفته پس از کووید 19 که معمولاً به عنوان سندرم کووید برای مدت طولانی شناخته می شود باقی می ماند، اغلب گزارش می دهند که چشایی خود را از دست داده اند. اند.

اندام ها و بافت های حسی در زبان، سقف دهان، گلو و بینی همگی به درک چشایی کمک می کنند.

اما یک مطالعه جدید نشان داد که تقریبا یک سوم افرادی که پس از کووید 19 از دست دادن چشایی را گزارش می‌کنند ممکن است در واقع مقداری از چشایی اولیه خود را از دست داده باشند.

کلر هاپکینز، رئیس تیم تحقیقاتی بیمارستان نر لندن، اینجا در باره وی گفت: این مطالعه نشان می دهد که در ذائقه تفکر ما اختلال ایجاد شده است ام“این رایج تر است.”

نتایج یک نظرسنجی از بیش از 800 نفر مبتلا به سندرم کووید مزمن نشان داد که بیش از 65٪ مشکلات بویایی و چشایی را گزارش کردند. اند.

دیدگاهتان را بنویسید