استفاده وزارت جهاد کشاورزی از توانمندی های فناورانه جهاددانشگاهی – خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان



به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از جهاددانشگاهی، نشست مشترک جهاددانشگاهی در وزارت جهاد کشاورزی برگزار شد. حمیدرضا طیبی رهبر جهاددانشگاهی و دکتر دستاوردهای جهاددانشگاهی در کشاورزی و دامپروری.

دکتر دکتر با استقبال از توانمندی های فناورانه جهاددانشگاهی در حوزه کشاورزی. ساداتی نژاد بر استفاده از ظرفیت های موجود کشاورزی جهاددانشگاهی برای دستیابی به بهره وری بالاتر تاکید کرد.

وزیر جهاد کشاورزی در زمینه پرورش دام سنگین نژادهای برتر گوشتی و شیری از موافقت با پرداخت یارانه به دامداران برای خرید جنین ممتاز نژادهای لبنی و گوشتی از جهاددانشگاهی خبر داد.

همچنین در این جلسه دکتر طیبی رئیس جهاددانشگاهی به ارائه دستاوردهای فناورانه جهاددانشگاهی در زمینه اصلاح دام سنگین، زنجیره ارزش گاو، طیور، بذر هیبرید، سموم گیاهی و گیاهان پرداخت. داروهای دامپزشکی و پروبیوتیک های مبتنی بر آنها که معمولاً در تغذیه طیور و آبزیان استفاده می شود.

برنامه ریزی همکاری جهاددانشگاهی و جهادکشاورزی

در ادامه این نشست مشترک، مسائل فنی، الزامات جهاددانشگاهی و مجموعه حمایت های وزارت جهاد کشاورزی در هر حوزه از فعالیت های این نهاد مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

همچنین در رابطه با تولید بذر هیبریدی سبزیجات و صیفی جات، با توجه به نیاز مبرم دولت به آنها و وابستگی به واردات آن، پیشنهاد تاسیس شرکتی با همکاری وزارت جهاد کشاورزی و جهاد کشاورزی مطرح شد. دانشگاهی و دستاوردهای جاری در خصوص چهار بذر هیبریدی گوجه فرنگی، خیار، فلفل و کاهو و سایت اعتبار مورد نیاز را تامین کند.

با موافقت وزیر جهاد کشاورزی بر روی زنجیره آبزی پروری در قفس و با در نظر گرفتن سرمایه گذاری فعلی جهاددانشگاهی در بوشهر برای راه اندازی مرکز تولید 5 میلیون ماهی سی باس در سال و وجود دانش فنی در این موسسه مقرر شد 270 میلیارد ریال از سوی این وزارتخانه تامین شود. برای تامین ماهی مولد مقرر شد پس از بررسی دقیق میزان اعتبار مورد نیاز برای واردات ماهیان خالص مولد، وزارتخانه این اعتبار را در قالب یارانه به جهاددانشگاهی پرداخت کند.

در مواقعی که کشور نیاز به سموم گیاهی دارد و با توجه به سرمایه گذاری جهاددانشگاهی برای ساخت کانکس در استان کهگیلویه و بویراحمد و خرید تجهیزات لازم برای خط تولید سموم گیاهی و داروهای مرغداری اعلام شده است. 100 میلیارد ریال کم هزینه و سریعتر اجرا می شود. این کارخانه باید جهاددانشگاهی بپردازد.

دیدگاهتان را بنویسید