اسرائیل با آتش بازی می کند/سوریه ساکت نمی ماند – خبرگزاری مهر اخبار ایران و جهان



به گزارش مهر نیوز به نقل از روسیا الیوم، فیصل المقداد وزیر امور خارجه سوریه اعلام کرد: اسرائیل با آتش بازی می کند و اوضاع امنیتی و نظامی منطقه به مرز انفجار رسیده و تاوان آن را خواهد پرداخت.

وی در واکنش به حملات اخیر رژیم صهیونیستی به فرودگاه های دمشق و حلب اعلام کرد: سوریه در برابر حملات اسرائیل سکوت نخواهد کرد و دیر یا زود اسرائیلی ها تاوان آن را خواهند داد.

فیصل مقداد تاکید کرد: سوریه ایستاده است و خواهد بود، از مواضع خود عقب نشینی نمی کند و دشمن اسرائیلی نباید از خود راضی باشد و در محاسبات خود اشتباه نکند و دچار این توهم نشود که سوریه موقعیت تغییر خواهد کرد.

وزیر امور خارجه سوریه اعلام کرد: آمریکا و کشورهای غربی مسئول تشویق اسرائیل به ادامه خصومت ها و تهدید امنیت و صلح در منطقه هستند.

عصر دیروز خبرگزاری رسمی سوریه اعلام کرد: دشمن صهیونیستی فرودگاه بین المللی حلب را مورد حمله موشکی قرار داد و این حمله خسارات مادی به فرودگاه در پی داشت.

دیدگاهتان را بنویسید