– اخبار استانها –
علی درویشی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در بوشهربا اشاره به اینکه این استان نقش مهمی در سرانه تولید ناخالص داخلی و ملی دارد اظهار داشت: الزامات رشد اقتصادی 8 درصدی توسعه سرمایهگذاری و اجرا طرحهای اشتغالزایی و تولیدی از مزیتهای لایحه بودجه سال آینده است.
وی با بیان اینکه رشد اقتصادی 8 درصدی در سالهای گذشته محقق نشد خاطر نشان کرد: رشد اقتصادی امسال 3.5 درصد از محل بهرهوری و 4.5 درصد از محل سرمایهگذاری باید محقق شود.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان بوشهر رشد اقتصادی این استان بهصورت میانگین 5.9 درصد اعلام کرد و گفت: سال آینده میزان رشد اقتصادی برای کشور 8 درصد و برای استان بوشهر 10 درصد پیشبینی شده است.
درویشی به اعتبارات تملک دارایی و سرمایهای استان بوشهر در لایحه بودجه سال آینده پرداخت و تصریح کرد: اعتبار عمرانی و تملک دارایی استان بوشهر که امسال یک هزار و 850 میلیارد تومان است در لایحه بودجه سال آینده با 23 درصد افزایش در لایحه بودجه سال آینده به 2 هزار و 275 میلیارد تومان رسیده است.
بررسی لایحه بودجه سال 1401 در دستور کار کمیسیون های تخصصی مجلسپروژههای عمرانی استان اردبیل در لایحه بودجه 1401 وضعیت مناسب ندارنددر لایحه بودجه 1401 ردیفی برای احیای زایندهرود در نظر گرفته نشده است
وی مزیت اصلی بودجه سال آینده را رشد اقتصادی و ارتقا بهرهوری، عدالت محوری، ثبات اقتصادی و ارتقا کیفیت بودجهریزی دانست و بیان کرد: اعتبارات خط ریلی استان بوشهر از 100 به 125 میلیارد تومان، کریدور بزرگراه جنوب به 375 میلیارد تومان، سد دالکی به 136 و ساختمان سد دشت پلنگ و باغان به 35 میلیارد تومان رسیده است.
انتهای پیام/190/ی