باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه– صادق ایران با تبریک تولد امام علی (ع) به دوستداران این حضرت فرمود: وجود مقدس امیرالمومنین (ع) در کلام. پیامبر اکرم (ص) که فرمودند من مربی خدا بودم و مربی علی (ع) نقش آفرینی کرد و ثابت می کند که امیرالمؤمنین (ع) در مکتب پیامبر (ص) و در تمام مراحل تربیت شده است. زندگی نمونهامثال او داشتند.
ایشان برای رهبری جامعه بشری، همان سیره پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله و سلم) را داشت و با همه با محبت و محبت رفتار می کرد و با اخلاق نیکی که از خود نشان می دادند، مردم به امیرالمؤمنین (ع) روی می آوردند و آن حضرت را نام می بردند. به عنوان امام و الگو انتخاب کردند.
همه اولیای الهی علاوه بر اخلاق نیکو، شیوه های معمول رهبری مردم را داشتند و روش خاصی را که مربوط به خود بود به نام شیطان معرفی کردند که توسط الخمیس ارائه شد.
جای تأسف است که الخمیس همنشین 50 نفر از جمله میثم تمار و هاشم مرقال بود که توسط امیرالمومنین (ع) تربیت شده بودند و با یکدیگر پیمان بستند تا سخنان و نصایح آن حضرت را بپذیرند. امیرالمومنین (ع) بدون هیچ سوالی از او و پیش از امیرالمومنین. آنها همچنین اطمینان دادند که در دنیا و آخرت راه او را ادامه خواهند داد.
پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم دارای اخلاق نیکو بود و به طوری که در هر مردی اولین شاگرد امیرالمومنین (ع) شجاعت است، شجاعت کرامت انسانی است و هیچ کس شجاعتر از حضرت علی (ع) نبود. ع) صادق تر از امیرالمومنین (ع) روی زمین. اینها پیدا نشد، بیش از هر چیز محتاج یاری بودند، آنقدر در عدالت دقت داشتند که از امکانات بیت المال در زمینه شخصی استفاده نمی شد و به فرموده امام سجاد (ع) که فرمودند، عبادت و سجده طولانی است. میدان عبادت علی بن ابیطالب (ع). ) هیچکس مثل او نیست.
سیره و سیره امام علی (ع) الگوی کامل مردم و سیره امیرالمومنین (ع) آموزنده و مثال زدنی است.
در عهدنامه مالک اشتر، امام علی (ع) وظایف حاکم را در قبال جامعه اسلامی و انسانی روشن می کند و برای مدیرانی که جامعه را اداره می کنند، عهدنامه امیرالمومنین (ع) کتابی کامل و جامع در مورد چگونگی انجام آن است. حکومت کنند.
نکته برجسته دوران امامت امیرالمومنین (ع) سلب خلافت از ایشان بود در صورتی که می توانست با شمشیر حکومت را پس بگیرد، اما به خاطر اسلام از حق خود صرف نظر کرد. که هیچ خللی در امت اسلامی ایجاد نمی شود و امت اسلامی آسیب نمی بیند.
امیرالمومنین (ع) در زمانی که دیگر حاکمان اسلامی مسئولیتی در قبال جامعه اسلامی نداشتند، کمک فکری و نصیحت می کردند تا جامعه اسلامی برای مقابله با دشمنان اسلام به خوبی پیشرفت کند.
عبادت بالاترین توصیه حضرت علی (ع) به مسلمانان است که در وصیت نامه و نهج البلاغه ایشان تحت عنوان الله الله آمده و با این جمله آغاز می شود: خدا را همسایه خود بدانید. در مورد همسایه به فکر خدا باشید در مورد یتیم به فکر خدا باشید در مورد قرآن و نماز توصیه های مهمی در آخرین لحظات وصیت پیامبر شده و دلیل خوبی بر تقرب به تقوا است.
انتهای پیام/ تی پی