به گزارش خبرگزاری فارس از رشت، سید مهدی خدمت بن دانا ظهر امروز در جلسه پایش وضعیت اشتغال مددجویان بهزیستی گیلان با بیان اینکه تامین شرایط توانبخشی بیمه شدگان باید مورد توجه مسئولان قرار گیرد، گفت: با مددجویان بنیاد بهزیستی. و تلاش برای تسریع در روند وام، کمک به حل مشکلات این افراد و استقلال آنها سریعتر و کارآمدتر که بازیابی می شوند.
وی با تاکید بر لزوم توجه به اشتغال و تحصیل از طریق رفاه مددجویان گفت:
این مشکل باعث می شود که مشتریان توسط سازمان از چرخ پشتیبانی خارج شوند و به نوبه خود به افراد خدمات ارائه دهند. واقع در استان
رئیس بهزیستی گیلان ابراز امیدواری کرد که تفاهم نامه بین بهزیستی و ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) گیلان اجرایی شود. استفاده کنیم.
خدمت بن دانا با اذعان به اینکه بند ف الف تبصره 18 قانون بودجه 1400، منابع سرمایه گذاری، تولید و اشتغال را برای رفاه استان گیلان تامین کرده است، اظهار داشت: امیدواریم در نتیجه تفاهم نامه با بنیاد برکت، وزارت اقتصاد، دارایی و صندوق کارآفرینان امید منعقد شد که تا سه ماهه اول سال 1401 این اعتبار صرف پروژه های فعال می شود تا شاهد تحول در توانمندسازی جامعه بهزیستی استان گیلان باشیم.
وی با اشاره به انعقاد تفاهم نامه همکاری چهارجانبه بنیاد برکت با وزارت اقتصاد و دارایی، صندوق کارآفرینی امید و بنیاد رفاه، گفت: سهم گیلان از این اعتبارات 21 میلیارد تومان است که به منظور اشتغالزایی و اشتغالزایی پرداخت می شود. ظرفیت سازی رفاه گیلان.
امضای تفاهم نامه بین شرکت بهزیستی گیلان و ستاد امام خمینی (ره)
مدیر عملیات اشتغال جامعه محور استان گیلان نیز در این جلسه بیان کرد: طرح حمایت و توانمندسازی افراد با ظرفیت ظرفیتی است که در بند الف تبصره 18 قانون بودجه سال 1400 برای رونق مشاغل در برکت وجود دارد. آیین نامه سازمان، این سازمان به تیم اجرایی سازمان برکت در شهرستان های هدف ابلاغ می کند.
یاسر رمضان نژاد تفاهم نامه امضا شده بین اداره کل بهزیستی و ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در زمینه اشتغال زایی در روستاها را بررسی کرد و گفت: این تفاهم نامه در حوزه کسب و کار بنگاه های کوچک کشاورزی است. گلخانه های کوچک، برندسازی در کشاورزی، توسعه گیاهان دارویی طیور بخش شیلات و سایر مشاغل صنعتی، فنی و خدماتی است.
وی با اشاره به دستور مقام معظم رهبری در آغاز سال جدید مبنی بر توجه به «مردم دانش بنیان» و «اشتغال آفرینی» در کشور گفت: رستا با حمایت بنیاد برکت نیروی انسانی واجد شرایط و مهارت آموزی را رصد و بررسی خواهد کرد. و سپس برای دریافت تسهیلات حمایتی به صندوق کارآفرین امید ارجاع داده می شوند.
مدیر اجرایی اشتغال جامعه محور استان گیلان با اشاره به تبصره 18 قانون بودجه 1400 گفت: مجموعه تسهیل گری، شبکه بانکی و صندوق کارآفرینان امید از عوامل برنامه های اشتغال زایی بنیاد برکت محسوب می شوند.
انتهای پیام/ 84007
می توانید این پست را ویرایش کنید
این را برای صفحه اول توصیه کنید