اهمیت آزمایشات واکسن کرونا برای بیماران پیوندی – براق


مطالعات نشان می دهد که حتی پس از واکسیناسیون، بیمارانی که از داروهای ضد رتروویروسی برای جلوگیری از رد پیوند عضو استفاده می کنند، بیشتر از افرادی که سیستم ایمنی خوبی دارند، احتمال ابتلا به Quid 19 بالا است.

این مطالعه نشان می دهد که یک واکسن سه دوز از واکسن کووید 19 در برابر بیش از دو دوز محافظت می کند.

وسلی سالف، محقق ارشد دانشگاه پزشکی واندربیلت، می گوید: «پاسخ ایمنی به واکسن اغلب در افراد مبتلا به کمبود متوسط ​​تا شدید ضعیف است. بنابراین، این نگرانی وجود دارد که افرادی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند، مانند افرادی که پیوند عضو قوی دارند، ممکن است به اندازه افراد دیگر سود نبرند.

اگرچه داده‌های این مطالعه تأیید می‌کند که پس از واکسیناسیون، بیمارانی که از داروهای سرکوب‌کننده سیستم ایمنی برای جلوگیری از رد پیوند عضو شما استفاده می‌کنند، نسبت به افرادی که ایمنی کافی دارند، در معرض خطر قوی‌تر ابتلا به کووید 19 هستند، اما خبرهای خوبی نیز وجود دارد.

سلف گفت: «به نظر می رسد دوزهای اضافی واکسن اثربخشی واکسن را در بیماران پیوندی افزایش می دهد.

به عنوان مثال، در بین بیماران پیوندی، دو دوز واکسن کووید 19 تنها 29 درصد در پیشگیری از بستری شدن کووید 19 در بیمارستان مؤثر بود، در حالی که سه دوز واکسن 77 درصد مؤثر بود.

سلف می افزاید: ما معتقدیم این نتایج نشان می دهد که گیرندگان موثر پیوند هنوز با وجود واکسیناسیون در معرض خطر ابتلا به کووید 19 هستند و از نیاز به تلاش های مستمر برای کاهش خطر ابتلا به کووید در این جمعیت حمایت می کند. این نشان می دهد که دوز اضافی واکسن برای افرادی که سیستم ایمنی سرکوب شده دارند بسیار مهم است.

وی گفت: هم اکنون دوز چهارم این واکسن برای افرادی که ایمنی ضعیف یا شدید دارند و همچنین برای پیوند اعضا توصیه می شود.

دیدگاهتان را بنویسید