به گزارش ایرنا از جامعه دینی مشعر، سوره های محمدی در جلسه پیام های جامعه ایمان مشعر وی گفت: جهاد تبان پاشنه آشیل انقلاب اسلامی ایران محسوب می شود. بر این اساس امروز با مستندات و استدلال ها می توان فهمید که مراکز تحلیلی دشمن به گونه ای عمل می کنند که مردم معتقدند قدرت ناکارآمد است. به همین دلیل مافیای اقتصادی در شب عید با میوه و مرغ و گوشت آشنا شدند. گرانی این اجناس آزارم نمی دهد، اما قبل از آن مردم مجبور بودند کرامت انسانی خود را زیر پا بگذارند و در صف های طولانی برای تهیه مرغ ارزان بایستند، اما همکاران ما در وزارت جهاد کشاورزی یک سیستم توزیع منطقی برای اقلام اساسی راه اندازی کردند. این اقلام به راحتی به دست مردم می رسد، کرامت آنها نیز حفظ می شود.
وی افزود: برخی از دلالان و مافیا در مقابل دولت ایستادند و علناً به وزیر وقت اعلام کردند که اگر اجازه خرید این کالاها را به ما ندهید، شما را به زمین می اندازیم و این اقدامات به عنوان یک پایه و اساس علیه دولت عمل کرد. . در فضای مجازی نیز اقدام کنید.» پیچاندن. در سفر رئیس جمهور به روسیه نیز همین اتفاق افتاد که اسناد و مدارک نشان می دهد همه این اقدامات پیشاپیش توسط دشمنان و منافقین انجام می شود تا مردم دولت سیزدهم را ناامید کنند.
رئیس مرکز مطالعات راهبردی زیرمجموعه رئیس جمهور ادامه داد: در حوزه اقتصادی و بهبود وضعیت معیشتی مردم نمی توان کاری را یک شبه انجام داد. اقتصاد این کشور مبتنی بر نظریه های نئولیبرالی است. بنابراین، قبل از هر چیز باید پایه و اساس این اقتصاد را احیا کنیم. در این راستا معاون اول رئیس جمهور به عنوان تیم اقتصادی کشور در حوزه اجرایی بسیار قوی عمل کرد و دیدگاه های مختلف اقتصادی را برشمرد که باید بهترین آنها را اجرا کند. . در حوزه اقتصادی و بهبود شرایط زندگی مردم نمی توان یک شبه کاری انجام داد. اساس اقتصاد کشور مبتنی بر تئوری های نئولیبرالی است، بنابراین قبل از هر چیز باید پایه و اساس این اقتصاد را احیا کنیم.
مرکز مطالعات استراتژیک به حیاط خلوت سیاسی تبدیل شده است
وی درباره فعالیت های مرکز مطالعات راهبردی ریاست جمهوری گفت: این مرکز به عنوان اتاق فکر دولت تلقی می شود که به دلیل دور بودن از فضای اجرایی می تواند مورد استفاده استعدادها و توانمندی های نخبگان کشور قرار گیرد. این مرکز در ابتدا یک تریبون سیاسی بود، اما به گفته رئیس دولت سیزدهم، وی معتقد نیست که مرکز تحقیقات راهبردی دولت به حیاط خلوت سیاسی تبدیل شود و به عنوان اتاق فکر عمل کند.
حیاتیان افزود: بر این اساس چهار ماموریت اصلی به عنوان برنامه ویژه مرکز مطالعات راهبردی دولت انتخاب شده است. اولین ماموریت ما تبیین گفتمان دولت است. در گذشته دولت های مختلف گفتمان جامعه مدنی، گفتمان سیاسی، گفتمان عدالت یا اعتدال و گفتمان سیاست خارجی را معرفی کرده اند. گفتمان باید بر اساس ویژگی ها و عملکرد رئیس دولت باشد. به همین دلیل مهمترین ویژگی اساسی مردم توجه به عدالت و مبارزه با فساد است.
همایش «عدالت و جمهوری» برگزار می شود.
وی بیان کرد: گفتمان عدالت خواهی و جمهوریت بر اساس ویژگی های حجت الاسلام رئیسی به عنوان گفتمان غالب دولت سیزدهم انتخاب شد. بر این اساس سامانه هایی برای اظهار نظر نخبگان در محور عدالت و مردمی بودن و تولید محتوا فراهم می شود. همچنین در سال آینده همایشی با عنوان «عدالت و جمهوریت» برگزار می شود که در ابعاد مختلف اقتصادی، سیاسی، جامعه شناختی و روانی-اجتماعی به این موضوع می پردازد.
رئیس مرکز مطالعات راهبردی ریاست جمهوری افزود: دومین و مهمترین رسالت مرکز مطالعات راهبردی دولت ایجاد بستر ارتباط مستمر و بی وقفه بین نخبگان و مسئولان است. نخبگان به بخش های مختلف فردی، گروهی، نهادی، حوزوی و دانشگاهی تقسیم می شوند. اگر بتوانیم شبکه خوبی از توان نخبگان کشور بسازیم بسیاری از مشکلات حل می شود. ما معتقدیم اگر حلقه میانی نخبگان کشور و ارتباط جامعه و مردم از طریق همین حلقه های میانی با مسئولان برقرار شود، اتفاق بسیار مهمی رخ خواهد داد.
وی افزود: سومین ماموریت این مرکز توجه به مسائل راهبردی کشور است که با مراجعه از طریق رئیس جمهور و یا راهبردی مطرح می شود. به عنوان مثال اگر مشکل جمعیت یک مشکل راهبردی برای کشور است، باید به طور جدی به آن توجه شود. در مورد رشد جمعیت، کیفیت نیز همینطور است. بنابراین برای داشتن یک جمعیت باکیفیت باید سراغ نخبگان کشور مانند دانش آموزان رفت، متاسفانه شرایط اقتصادی کنونی کشور به گونه ای است که حتی برخی از خانواده های دانش آموزان نیز به بحث فرزندآوری کشیده شده اند.
حیاتیان ادامه داد: مسائل راهبردی نیز باید از منظر آینده مورد توجه قرار گیرد که می تواند به ایجاد انگیزه و حضور نخبگان کمک کند. به عنوان مثال، شکل گیری یا دستیابی به تمدن نوین اسلامی یکی از مشکلات آینده است که می توان آن را در زمره مشکلات راهبردی طبقه بندی کرد. چهارمین ماموریت نظارت بر چهره عمومی دولت از منظر جامعه است که بر اساس آن دیدگاه ها و نظرات مردم در مورد برخی سیاست ها رصد می شود و در اختیار رئیس جمهور و دولت قرار می گیرد.
وی افزود: در دولت سیزدهم اصل و هدف ما انقلاب اسلامی و تحقق آرمان های آن است و در این بین می توان تصمیمات جزئی گرفت اما نباید بر این اساس به دنبال عقل سلیم باشیم. زیرا هدف اصلی ما تحقق آرمان های انقلاب اسلامی است. خواهش من از شما مالکین و ادارات است که در هنگام بروز مشکلات بایستیم و تسلیم نشویم و تحت تأثیر سخنان شما و نفوذ در بین مردم از افراد جامعه بخواهیم که با امید به آینده و پایبندی به آنها همکاری کنند. آرمان های انقلاب بیایید بایستیم.
حیاتیان افزود: امروز دولت سیزدهم در شرایطی روی کار آمد که وضعیت بسیار اسفناکی در بخش های مختلف دولت حاکم بود. در آخرین روزهای قدرت دوازدهم در اقدامی عجیب و برنامه ریزی شده حقوق معلمان دانشگاه به میزان قابل توجهی افزایش یافت! امروز تظاهراتی وجود دارد که دولت را به چالش می کشد.
وی افزود: در مورد انتصابات در دولت، با توجه به اینکه وجهه دولت برای دولت مهم است، مرکز مطالعات راهبردی زیرمجموعه دولت پیشنهاد داد که یک نظام ایجاد شود و خود مردم نیز پیشنهاداتی را برای انتخابات وزرا ارائه کنند که در یک طرح تهیه شده بود. زمان کوتاه. زمان و وب سایت تعداد زیادی از افراد شرکت کردند و آمار بر اساس در دسترس بودن دانشگاه، سمینار، صنعتی و غیره است. نخبه.
نقطه سیاه مفاسد اقتصادی مانع از انتصاب افراد توسط رئیس جمهور می شود
رئیس مرکز مطالعات راهبردی رئیس جمهور گفت: موضوع انتصابات دارای دشواری هایی است که باید در بررسی دیدگاه های مجالس، مناطق و مراکز مختلف مورد توجه قرار گیرد، اما یکی از مهمترین خطوط قرمز رئیس جمهور همین است. فقدان نقاط سیاه فساد». بنابراین، اگر فردی با بیشترین توانایی و تجربه معرفی می شد، رئیس جمهور از انتصاب آن فرد به ظن فساد خودداری می کرد.
وی افزود: یکی از ویژگی های رئیس جمهور، توصیه پذیری و دسترسی بالاست. از آنجایی که او بیشتر نامه ها را می خواند، زمینه مناسبی برای مشورت با نخبگان وجود دارد تا بتوانند دولت را در مسیر دشوارش یاری کنند. یکی از ایده های رئیس جمهور استفاده از افرادی است که نسبت به آرمان های انقلاب سخت گیر هستند اما دست افراد و اقشار مختلف سیاسی را برای رایزنی باز می گذارند.
جهاد تبین امروز نهادینه شدن اندیشه در جوانان است
حجت الاسلام طبق یک نظریه واحد واعظی گفت: یکی از مراجع می گفت مردم ما را نمی شناسند، منبری است که ما را به مردم معرفی می کند. منبر جایگاه بسیار رفیع و مهمی را به خود اختصاص داده است، اگرچه امروزه عرصه تبلیغ به عرصه وسیعی تبدیل شده است، اما یکی از اشکال تبلیغ، اداره، سخنرانی و مخاطب است که حالت سنتی خود را حفظ کرده و می تواند بیشترین تأثیر را داشته باشد.
وی افزود: امروزه اقتصاد یکی از مهم ترین مسائل جامعه ماست، اما مهمتر از آن، اعتقادات و ارزش های دینی مردم است. باید اذعان کرد که امروزه باورهای مذهبی مردم به ویژه نسل جوان بسیار ضعیف شده است، ما به این موضوع در جامعه دست می زنیم. سوال اینجاست که برای حل این مشکل باید چه کار کنیم؟ یکی از راه ها بازنگری در این باورها و بازگرداندن جوانان به این باورها و ارزش های دینی است.
نظری منفرد با بیان اینکه فضای مجازی توسط جوانان از ما گرفته شد، گفت: برخی از جوانان بلافاصله پس از خواندن درس شروع به وب گردی در فضای مجازی می کنند و به ارزش ها و اعتقادات دینی توجهی ندارند و تنها هدفشان این است که فرا گرفتن. «یعنی فقط میتوانند فرش را از آب بیرون بکشند. امروزه افرادی که می خواهند به دانشگاه بروند ابتدا می پرسند بازار کار چیست؟ اگر بازار کار نباشد اصلا وارد این حوزه نمی شوند. بنابراین بسیاری از بخش های دانشگاه در حال حاضر خالی هستند.
وی ادامه داد: در حال حاضر دشمن با آمدن به میدان تلاش می کند تا جوانان را از مسیر اصلی خود منحرف کند. جریان در دنیای واقعی سعی دارد جوانان ما را از اعتقاداتشان پاک کند. اگرچه اقتصاد خوب و مهم است، اما اعتقادات مردم نیز در جای خود مهم است. اگر باورها و ارزشهای دینی دانشآموزان را از طریق نظام آموزشی و از مقطع ابتدایی تقویت میکردیم، امروز با آن مواجه نبودیم.
استاد حوزه علمیه افزود: پیامبر خدا برای تقویت باورهای دینی مردم در سال آخر عمرشان معاذ بن جعفر او را به یمن فرستادند و به او گفتند که مردم یمن را به اخلاق و فضیلت دعوت نکن، بلکه ابتدا سعی کن عقاید این مردم را نهادینه کنی. پیامبر (صلی الله علیه و آله و سلم) چنان ایمانی در مردم ایجاد کرد که آن جوان عروسی خود را دور انداخت و پیاده به میدان نبرد آمد و گفت من سزاوار نیستم در اینجا استراحت کنم و برادرانم در آنجا باشند. میدان جنگ
وی گفت: اگر می خواهیم دل جوانان را تسخیر کنیم باید بتوانیم اندیشه های جوانان را نهادینه و درونی کنیم. این یک جهاد تبیینی است که مقام معظم رهبری گفته اند و باید از اینجا شروع کنیم و دولت باید همکاری لازم را داشته باشد. ما نباید ناامید شویم. هنوز افراد خوب و متدین در جامعه ما وجود دارند و حتی جوانان، اما باید این هنر را داشته باشیم تا بتوانیم آنها را به این جلسات هدایت کنیم.
چهارمین اجلاس رسائل جامعه ایمانی مشعر به عنوان حرکت ادارات جوان هیئت های حسینی با حضور چهره های شاخص این حوزه از استان های کشور در کوما برگزار شد. در حاشیه این نشست نمایشگاهی از محصولات تخصصی جامعه ورا مشاعره برای منبران برپا شد و آثاری که توسط اساتید گروه به رشته تحریر درآمده بود به حاضرین ارائه شد. همچنین همانطور که مقام معظم رهبری در جمع حامیان تاکید کردند، شرکت کنندگان در جلسه با امضای نامه ای آمادگی خود را برای تحقق منویات جهادی خود اعلام کردند و خواستار دیدار ویژه با منبران کشور شدند.