باشگاه خبرنگاران جوان بوشهرآیت الله غلامعلی صفایی بوشهری امام جمعه بوشهر در خطبه امروز نماز جمعه بوشهر با تبریک به رسول خدا حضرت محمد (ص) و قدردانی از حضور وزیر بهداشت و درمان استان بوشهر گفت: این سفر انجام شده است. منشأ برکات فراوانی است و نشان می دهد که عدالت سلامت که شعار آیت الله رئیسی است در جامعه در حال تحقق است.
وی افزود: استان بوشهر همچنان در حوزه درمانگاه ها و بیمارستان ها کمبودهای زیادی دارد، بیمارستان به اندازه نیاز مردم نیست و در حد استانداردها نیست، چشم به راه حضور افراد مسئول و بازدید است. وزیر بهداشت
امام جمعه بوشهر گفت: برای ساخت بیمارستان یک هزار و 700 میلیارد تومان نیاز استان است و در حوزه تجهیزات 560 میلیارد تومان و بدهی علم پزشکی هم اکنون 500 میلیارد تومان جمعاً 2760 میلیارد تومان است.
صفایی بوشهری ادامه داد: با علاقه رئیس جمهور و وزیر بهداشت و گردشگری قول مساعدی داده شده که در صورت تحقق به صلاحیت های استاندارد در ایران خواهیم رسید.
وی با بیان اینکه مردم استان بوشهر باید برای درمان به استان های همجوار مراجعه کنند، گفت: این استان باید مرکز درمانی جنوب کشور باشد.
سخنگوی ستاد برگزاری روز جمعه بوشهر گفت: دیروز پیشنهاد شد شهرک یا مجتمع تولیدی گیاهان دارویی، صنایع دریانوردی و شرکت های سلامت محور در استان ایجاد شود و امیدواریم طی چهار تا هشت سال آینده این مهم محقق شود. افق.»
آیت الله صفایی بوشهری در خصوص قیمت های جعلی در استان بوشهر گفت: حمایت از کالاهای داخلی مانند خودرو و لوازم خانگی نباید منجر به سوء استفاده سازندگان از تولید کالاهای بی کیفیت و افزایش قیمت شود.
وی افزود: به جای کاهش قیمت و افزایش کیفیت، کیفیت تثبیت یا کاهش یافته و قیمت ها افزایش چشمگیری داشته است. بسیاری از اجناس بسیار گران شده و مردم گلایه کرده اند.
نماینده ولی فقیه استان بوشهر با قدردانی از اقدامات انجام شده برای آزادسازی آب ها گفت: انتظار می رود این اقدامات با جدیت ادامه یابد و در اقصی نقاط استان اجرا شود.
انتهای پیام/