بیشترین افزایش قیمت‌ها در آمریکا طی 30 سال گذشته

اقتصادی / اقتصاد بین الملل

http://fna.ir/4vk2l ۰ بیشترین افزایش قیمت‌ها در آمریکا طی 30 سال گذشته

با افزایش قیمت بنزین و مواد غذایی، شاخص قیمت مصرف کننده در آمریکا در ماه گذشته میلادی بیش از انتظار افزایش یافته و بیشترین رشد سالانه از سال 1990 را نیز ثبت کرده است.

بیشترین افزایش قیمت‌ها در آمریکا طی 30 سال گذشته

به گزارش گروه اقتصاد بین‌الملل خبرگزاری فارس به نقل از رویترز، با افزایش قیمت بنزین و مواد غذایی، شاخص قیمت مصرف کننده در آمریکا در اکتبر (ماه گذشته میلادی) بیش از انتظار افزایش یافته و بیشترین افزایش سالانه از سال 1990 را ثبت کرده است.

این افزایش نشان می‌دهد، در بحبوحه بحران زنجیره تامین در جهان، نرخ بالای تورم همچنان در این کشور تا سال آینده ادامه خواهد یافت.

وزارت کار آمریکا اعلام کرد شاخص قیمت مصرف کننده در ماه گذشته میلادی 0.9 درصد افزایش یافت و در ماه سپتامبر نیز رشد 0.4 درصدی را ثبت کرده بود. در 12 ماه منتهی به اکتبر، شاخص قیمت مصرف کننده 6.2 درصد رشد داشته است. این رقم، بیشترین میزان سالانه از نوامبر 1990 به شمار می‌رود.

تورم در آمریکا با فشار اقتصادی ناشی از موج تابستانی کرونا و انتشار سویه دلتا و بحران‌های عرضه دوباره شدت گرفت.

انتهای پیام/ب

شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید کرونا ایالات متحده آمریکا تورم بحران عرضه قیمت کالا این خبر توسط افراد زیر ویرایش شده است

اخبار مرتبط

  • قیمت هر واحد مسکونی در آمریکا چند؟

  • ابر تورم پیش روی آمریکا است

  • انتظار افزایش شدید تورم در انگلیس

source

دیدگاهتان را بنویسید