به گزارش خبرگزاری فارس از لیرداف، علی نجفی امروز اظهار کرد: از ابتدای ماه مبارک رمضان در طرح گشت مشترک اداره جهاد کشاورزی، اتاق اصناف و اداره صمت و نیروی انتظامی مناطق عمومی این شهرستان قرار گرفتند. بازدید 31 واحد صنفی شهرستان لیرداف.
وی افزود: در بازرسی از واحدهای صنفی عرضه کنندگان مواد غذایی، نانوایی ها، رستوران ها و اغذیه فروشی ها، مرغ فروشی ها و اغذیه فروشی ها در مجموع 12 مورد تخلف صنفی به ارزش 68 میلیون و 600 هزار تومان تشکیل و روانه زندان های دولتی شد. .
رئیس اداره صنعت و معدن جاسک گفت: مدیران اتحادیه و مشتریان واحدهای مذکور ضمن کنترل قیمتها و نظارت بر کالاهای اساسی، هشدارهای لازم را رعایت و هشدارهای لازم را رعایت کردند.
وی همچنین گفت: بازرسی ها در روزهای آینده در قالب گروه های مختلف برای نظارت بر بازار ادامه خواهد داشت.
انتهای پیام/
می توانید این پست را ویرایش کنید
برای صفحه اول پیشنهاد دهید