باشگاه خبرنگاران جوان بوشهرآیت الله غلامعلی صفایی بوشهری گفت: دنیای استکبار از مدت ها قبل عناصر متعددی را طراحی و دنبال کرده است که می تواند به مسلمانان ضربه بزند که یکی از مهمترین آنها حذف یا کاهش نقش مادر و همسر در خانواده است. “
وی در مراسم میلاد حضرت فاطمه زهرا(س) در مصلای جمعه بوشهر گفت: ترویج ابتذال اخلاقی و جلوگیری از تربیت زنان در مقاطع مختلف از برنامه های استکبار علیه زنان و جامعه اسلامی بوده است.
او می گوید: «در جوامع غربی و سرمایه داری، زنان به عنوان یک کالای تجاری و تبلیغاتی مورد استثمار قرار می گیرند.
امام جمعه بوشهر گفت: نقش زن در نظام خلقت برای تولد انسانیت و نهادینه شدن فرهنگ الهی و دینی بسیار ارزشمند و بسیار مهم است.
صفایی بوشهری حضرت زهرا(س) را مظهر همه خوبی ها دانست و بر الگوبرداری از آن حضرت در همه امور تاکید کرد.
وی همچنین گفت: علاوه بر تمرکز بر اقتصاد، باید به فرهنگ نیز توجه ویژه داشت و یکی از پایه های اصلی فرهنگ، نقش زنان و مادران در خانواده و جامعه است.
در این مراسم که به نام اولین جشنواره ملی نمونه های صبر و مقاومت برگزار شد از 17 خانواده شهدای امنیت هوایی بوش تجلیل شد.
همچنین از جمعی از مادران زیر 40 سال دارای 3 فرزند و بیشتر با عنوان مادر افتخار و کتاب خط آخر زندگی شهید محمدو نوری و همچنین کتاب صوتی تجلیل شد. “قهرمان قهرمان”. روستای ما» با بیان زندگی شهید عباس افریدون ارائه شد.
انتهای پیام/