جزئیات آتش سوزی در بازار بزرگ تهران/ بسیاری از فروشگاه های لوازم خانگی در آتش سوخت


رسول شجری در گفت وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس در خصوص حادثه آتش سوزی صبح امروز در بازار بزرگ تهران، اظهار داشت: آتش سوزی در بازار تیمچه حاجب الدوله جنب بازار شودر آغاز شد و از آنجایی که این بازار به سرعت در حال وقوع است. برای مدت طولانی در اطراف بوده است. به بازار کفش معروف بود. اعلام شد بازار کفش در آتش سوخت.

وی افزود: بخشی از بازار که امروز دچار آتش سوزی شده است، مجموعه ای از فروشندگان لوازم خانگی و برقی است.

رئیس اتحادیه صنف کفاشان دستباف تهران گفت: با وجود اینکه در گذشته تولیدکنندگان کفش در این بازار فعالیت می کردند، اما اکنون از تعداد تولیدکنندگان کفش در این بازار کاسته شده و بر اساس اطلاعات دریافتی در این حادثه، هر مغازه کفشی دچار آتش سوزی شده است. نامزد نیست ،

وی گفت: میزان دقیق خسارت و تعداد مغازه های متاثر از آتش سوزی هنوز مشخص نیست.

به گفته سیدجلال ملکی، سخنگوی سازمان آتش نشانی تهران، این آتش سوزی ساعت 7:38 صبح امروز در تیمچه حاجب الدوله یکی از ساختمان های قدیمی بازار بزرگ تهران که در دو طبقه قرار دارد، رخ داد. در این حادثه حدود 30 باب مغازه کوچک و بزرگ طعمه حریق شد و شیشه و دیوار برخی مغازه ها سوخت.

انتهای پیام/




این را برای صفحه اول پیشنهاد دهید

دیدگاهتان را بنویسید