حضرت فاطمه (س) الگوی عملی برای شکستن تعصب و سنت های جاهلیت است.


به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از آستان نیوز، حجت الاسلام والمسلمین دکتر ناصر رفیعی با اشاره به فضایل حضرت صدیقه کبری (س) گفت: مرور فضایل پیامبر (ص) و ائمه اطهار (ع) آموزنده است. فضایل حضرت زهرای مرضیه (س) . ائمه اطهار(ع) به عنوان اسوه عالم و امامان معصوم، همگی حضرت زهرا(س) را محور و الگو و مایه مباهات خود معرفی کرده اند.

وی تاکید کرد: یکی از برکات وجود حضرت زهرا(س) این است که ائمه(ع) از نسل ایشان هستند. این که ما آنها را مبارک می گوییم به این معناست که آنها مایه برکات و کارهای خیر بسیار هستند.

این استاد حوزه خاطرنشان کرد: او رابط امامت و نبوت و رابط خاندان نبوی و سادات بود.

حجت الاسلام و المسلمین رفیعی در بخشی دیگر از سخنان خود گفت: یکی از برنامه های مهم حضرت زهرا(س) تعصب است که کمتر به آن پرداخته شده است. آنها در جامعه ای متولد و بزرگ شده اند که تعصب در اوج خود است. اما ولادت، ازدواج، دفاع از ولایت امیرالمومنین (ع)، خطبه، حضور در صحنه اجتماعی، احترامی که رسول الله (ص) و امیرالمومنین (ع) برای او قائل هستند، دغدغه است. فرزندانی که برای او دارند.

وی تاکید کرد: یکی از تعصبات حضرت زهرا(س) حضور در جامعه است. تعصب را شکست که زن نمی تواند عفت ولایت را حفظ کند! حضرت زهرا (س) در دفاع از امیرالمؤمنین (ع) خطبه خواند و احتجاج کرد و به احد و بقیع و جاهای دیگر رفت.

این استاد حوزه با بیان مثالی گفت: لازم به ذکر است که برای شکستن تعصبات و سنت های جاهلی نیاز به الگوی عملی است، الگویی که مورد نظر حضرت فاطمه (س) باشد، لذا آیات و روایات و همچنین تفاسیر در مورد وضعیت آنها این زن در زندگی حضرت زهرا(س) عینیت یافته است.

انتهای پیام/ 70079 / م



این را برای صفحه اول پیشنهاد دهید

دیدگاهتان را بنویسید