خلیج فارس تعمیر خط شکسته آب برق برخی از مناطق کرمانشاه را به تاخیر انداخته است


به گزارش خبرگزاری فارس از کرمانشاه، از روز گذشته آب منطقه یک کرمانشاه در نواحی پایانه اسلام آباد، میدان جمهوری، نخلیه، آقاجان، صابونی، وکیل آقا، د مجنون، بهار، خیام، سعدی، مشاییه، چمن و مقبره، پردیس و زیباشهر با توجه به اینکه امور آبفا در منطقه در دستور کار تعمیر خط پمپاژ 500 میلی متری مخزن جمهوری بود قطع شد.

علیرضا کاکاوند، مدیرعامل شرکت آبفای استان کرمانشاه در پاسخ به شکایات شهروندان ساکن در مناطق مبنی بر تمدید زمان تعمیر پارگی خط پمپاژ، گفت: در منطقه آبفای شهر کرمانشاه با افت شدید آب مواجه شد. فشار یا آب

وی ادامه داد: به دلیل بارندگی شدید و سختی کار در خط پمپاژ 500 میلی متری زمان تعمیر به تاخیر افتاد و تیم امداد و نجات اورژانس منطقه آبفا و مدیریت شهری کرمانشاه به طور مداوم در تلاش برای رفع مشکل بودند.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه گفت: تعمیرات تا ساعت 2 بامداد امروز اول اسفند ماه ادامه داشت، مخازن به طور کامل تخریب شد؛ ساعت 5 بامداد دریچه های خروجی مخازن آب آزاد وارد شبکه شد.

وی با عذرخواهی از مشترکین منطقه که با قطعی آب مواجه شدند، گفت: سامانه تلفنی 122 حادثه و حادثه این شرکت به صورت شبانه روزی در اختیار مشترکان شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه قرار می گیرد.

انتهای پیام/ص




این را برای صفحه اول پیشنهاد دهید

دیدگاهتان را بنویسید