در سال جاری حدود 22 میلیون تردد در محورهای ارتباطی جنوب سیستان و بلوچستان به ثبت رسیده است.



جلال الدین قادری روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این تعداد توسط 42 دستگاه تردد شمار در جاده های جنوب سیستان و بلوچستان ثبت شده است.

وی پرترددترین مسیرهای ارتباطی جنوب سیستان و بلوچستان در این مدت را به ترتیب ایرانشهر – خاش، ایرانشهر – سرباز، ایرانشهر – بمپور و چابهار – گتر عنوان کرد.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای جنوب سیستان و بلوچستان با بیان اینکه لازم است شهروندان با توجه به شیوع ویروس جدید کرونا از سفرهای غیرضروری خودداری کنند، خاطرنشان کرد: مسافران محترم می توانند با سامانه 141 آخرین وضعیت ترافیکی تماس حاصل کنند. جنوب استان از شرایط جوی، انسداد و حوادث جاده ای مطلع شوید.

32 درصد راه های روستایی جنوب سیستان و بلوچستان آسفالته است

وی گفت: محدوده تحت پوشش این اداره شامل 8 هزار و 600 کیلومتر راه روستایی است که تاکنون 3 هزار و 100 کیلومتر معادل 32 درصد آن آسفالت شده است.

قادری گفت: میانگین آسفالت راه های روستایی کشور حدود 56 درصد است که در مناطق جمعیتی تحت پوشش این اداره کل 32 درصد است که کمتر از میانگین کشوری است.

وی با اشاره به اینکه زیرساخت ها و حمل و نقل یکی از شاخص های مهم توسعه هر جامعه است، گفت: ایجاد و توسعه زیرساخت ها از جمله بازسازی، بهسازی و آسفالت راه های روستایی موجب تسهیل تجارت و افزایش درآمد روستائیان می شود. مانع مهاجرت آنها به شهرها می شود اداره کل آسفالت راه های روستایی را در اولویت کار خود قرار داده است به طوری که از ابتدای امسال تاکنون بیش از 150 کیلومتر از این راه ها آسفالت شده است.

وی گفت: شهرستان های جنوبی استان قطب کشاورزی استان محسوب می شود که نیازمند راه و جاده مناسب است.

استان سیستان و بلوچستان به دلیل راه های ارتباطی گسترده دارای 2 اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای و 2 اداره کل راه و شهرسازی در مرکز زاهدان در شمال و ایران در جنوب است.

دیدگاهتان را بنویسید