دستگیری 4 مقام سابق کره جنوبی به اتهام افشای اطلاعات حساس به کره شمالی


به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس، کره جنوبی روز چهارشنبه اعلام کرد که حداقل چهار تن از رهبران سابق اتحادیه کارگری این کشور به اتهام جاسوسی برای کره بازداشت شده اند.

به گزارش خبرگزاری «آناتولی» به نقل از خبرگزاری «یونهاپ»، دادستانی کره جنوبی مدعی شد که روسای سابق اتحادیه های کارگری این کشور به دستور کره شمالی از فعالیت های کاری به عنوان پوششی برای جاسوسی استفاده کرده اند.

بنا به درخواست دادستان کره جنوبی، این چهار نفر با هدف محاصره اتحادیه کارگری سازمانی زیرزمینی تشکیل دادند و اعتراضات کارگری را در مورد مسائل مهم سیاسی و اجتماعی به ادعای کره شمالی هدایت کردند.

این در حالی است که کره شمالی تاکنون به درخواست جدید کره جنوبی واکنشی نشان نداده است. روابط بین دو کره در تابستان 2020 پس از ارسال جزوه ها و مواد تبلیغاتی توسط فعالان ضد پیونگ یانگ در کره جنوبی به شمال و همه خطوط ارتباطی بین کره بالا و همسایه جنوبی آن، از جمله کانال های نظامی و یک خط ویژه، تیره شد. بین رهبران عالی دو کشور، قطع شد، به طور کامل ناپدید شد.

به گفته این منبع خبری، به گفته دادستانی کره جنوبی، آنها قانون امنیت ملی کره جنوبی را که تمجید یا ترویج فعالیت های سازمان های ضد دولتی به ویژه از کره شمالی را جرم انگاری می کند، نقض کرده اند.

افراد دستگیر شده همچنین متهم به ملاقات با ماموران جاسوسی کره شمالی در کامبوج، ویتنام و چین از سال 2017 هستند.

دادستانی کره جنوبی مدعی شد که این افراد اطلاعاتی درباره انتخابات این کشور و تصاویری از پایگاه نظامی آمریکا در پیونگ یانگ و فرودگاه مقر این نیرو در شهر اوسان گیونگگی به کره شمالی داده اند.

انتهای پیام/




این مقاله را برای صفحه اول پیشنهاد دهید

دیدگاهتان را بنویسید