باشگاه خبرنگاران جوان مشهد – ندا اخروی مدیر سلامت روان، اجتماعی و اعتیاد دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: دومین مطالعه سلامت روان در خراسان رضوی در مناطق تحت پوشش این دانشگاه راه اندازی شده است.
وی گفت: این برنامه با طرح سوال و تکمیل پرسشنامه کارشناسان بهداشت روان با نشان دادن منازل در بلوک های ارائه شده اجرا می شود.
مدیر سلامت روان، اجتماعی و اعتیاد دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: سازمان بهداشت جهانیاز هر چهار نفر یک نفر در طول زندگی خود به بیماری روانی مبتلا می شود که مهمترین آنها افسردگی، خودکشی، اختلالات سوء مصرف مواد مخدر و اسکیزوفرنی است.
ادامه مطلب
اخروی گفت: اولین پیمایش ملی سلامت روان در سال های 89 و 90 با نظرسنجی از 7 هزار و 886 نفر در کشور انجام شد. بر اساس نتایج، 23.6 درصد از افراد 15 تا 64 ساله کشور در 12 ماه قبل از مطالعه از یک یا چند اختلال روانی رنج میبرند، اما از هر 3 بیمار، 2 نفر از هیچ مداخله بهداشتی بهرهمند نشدهاند. همچنین مشخص شده است که هر بیمار روانپزشکی بیش از 30 درصد از درآمد سالانه خانوار خود را خرج می کند.
دکتر. اخروی گفت: دومین مطالعه ملی سلامت روان با هشت هزار و 508 نمونه از 15 دی ماه آغاز شد. به دنبال انتشار گزارش سراسری وزارت بهداشت در مورد شیوع استرس، اضطراب، وسواس، افسردگی و فشار زندگی. ، روش ها و موارد استفاده افراد و بیماران به نسبت میزان خدمات بهداشتی و پولی که افراد برای درمان مشکلات عصبی دریافت می کنند، ارزیابی می شود.
دانشگاه علوم پزشکی مشهد این دانشگاه به عنوان اولین دانشگاه منطقه 9 کشور، اجرای دومین پیمایش ملی سلامت روان خراسان رضوی را بر عهده دارد که با همکاری پنج دانشگاه و دانشکده پزشکی دیگر در سبزوار، تربت حیدریه، گناباد حائز اهمیت است. و نیشابور. و تربت جام.
انتهای پیام// ص.ب