روزه داری باعث تقویت سیستم ایمنی و کاهش واکنش های التهابی در بدن می شود


به گزارش خبرگزاری فارس از مازندران، این روزهای همه گیر شدن تاج و تخت و ماه مبارک رمضان در ذهن همه مردم این سوال را ایجاد می کند که آیا باید گرسنگی بدن را تضعیف کرد و خطر ابتلا به بیماری های عروق کرونر را افزایش داد؟ سمیه صمدی، متخصص تغذیه و در رژیم درمانی در این خصوص گفت: روزه داری در صورت همراه با رژیم غذایی سالم هیچ عارضه ای در افراد سالم ایجاد نمی کند. بلکه می تواند سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و واکنش های التهابی در بدن را کاهش دهد.

وی با بیان اینکه همه افراد سالم می توانند با رعایت توصیه های غذایی برای تقویت سیستم ایمنی روزه بگیرند، افزود: در روزه داری دیده نمی شود.

متخصص تغذیه و تغذیه تصریح کرد: در این ماه مبارک مصرف منابع ویتامین A شامل سبزیجات، هویج، کدو سبز، موز، شیر، لبنیات، منابع ویتامین D شامل ماهی، لبنیات، تخم مرغ، منابع ویتامین C، انواع میوه ها و … سبزیجات، منابع ویتامین ها مصرف نان سبوس دار، حبوبات، مغزها و مغزها و استفاده از منابع آهن و روی مانند گوشت، افطار و شکر توصیه می شود.

صمدی با تاکید بر اینکه بهتر است در ماه مبارک رمضان انواع مواد مغذی را به طور متعادل مصرف کرد، گفت: مهم این است که غذاهای خیلی چرب، خیلی شیرین یا خیلی شور مصرف نکنید و سعی کنید بعد از آن فعالیت بدنی داشته باشید. افطار «با شدت متوسط ​​انجام دهید.

او گفت: “نکته آخر این است که مصرف منابع پروتئین کافی برای عملکرد طبیعی سیستم ایمنی بدن برای جلوگیری از بیماری عروق کرونر قلب مهم است.”

انتهای پیام/ 86034 / ح




این را برای صفحه اول پیشنهاد دهید

دیدگاهتان را بنویسید