– اخبار استانها –
به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، انوش دهنادیمقدم امشب در جمع خبرنگاران از آخرین آمار کرونا در گیلان خبر داد و اظهار داشت: 371 بیمار کرونایی در حال حاضر در بیمارستانهای استان گیلان بستری هستند.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به بستری شدن 106 بیمار کرونایی در 24 ساعت گذشته و بدحال بودن 62 نفر از بیماران گفت: آمار بستریشدگان کرونایی روزهای اخیر در گیلان افزایش داشته است.
دهنادیمقدم با بیان اینکه از 75 بستری روزانه در استان به 105 بیمار رسیدهایم خاطرنشان کرد: این هشداری برای آغاز پیک ششم کرونا در گیلان است از این رو رعایت پروتکلهای بهداشتی باید همچنان در اولویت باشد.
82 درصد جامعه هدف در استان گیلان دوز نخست واکسن کرونا را دریافت کردندیک سوم دانشآموزان بالای 12 سال در گیلان هر دو دز واکسن کرونا را دریافت کردندتزریق هر دو دز واکسن سینوفارم در تمام مراکز واکسیناسیون در گیلان انجام میشود
وی با اشاره به اینکه در همه جای دنیا 3 الی 5 درصد واکسینهشدگان ممکن است به بیماری کرونا مبتلا شوند ابراز داشت: هموطنان باید از مسافرتها، تجمعات و دورهمیها خوددراری کنند.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی گیلان در تشریح علل تغییر روند آمار کرونایی در گیلان از نزولی به صعودی افزود: مهمترین علت این افزایش عدم رعایت پروتکلهای بهداشتی و مسافرتهای اخیر به گیلان است.
انتهای پیام/614/ش