زلینسکی خواستار اعزام فوری نیروهای خارجی به اوکراین شد


به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری پدر، ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین روز گذشته (جمعه) در مصاحبه با رسانه های هلندی که در کانال تلگرامی خود منتشر شد، خواستار اعزام هر چه سریعتر نیروهای خارجی به اوکراین برای مبارزه با روسیه شد.

من مطمئناً می‌دانم که ما به تضمین‌های امنیتی نیاز داریم، و مطمئناً می‌دانم که آنچه ما نیاز داریم، و می‌خواهم دقیقاً بپرسم که ما به چه چیزی نیاز داریم … مهمترین چیز مردم و مهلت‌ها و ضرب‌الاجل‌ها و مردم است.» من فکر می کنم برای ما تضمین های امنیتی باید در فرمول “مردم” باشد.”

وی در ادامه با تاکید بر اینکه آنالوگ های این گونه سیستم ها «باید در نقاط خاصی از اروپا نصب شود»، توافق نامه ها را با تلفن اورژانس 911 که خدمات اضطراری ارائه می دهد مقایسه کرد.

زلنسکی گفت: «ما دقیقاً به ضمانت امنیتی «ساعت مردم» نیاز داریم و بنابراین نامی که برای آن کار می‌کند United-24 است. بسته به تهدید، یک حالت به دست می آوریم. به نظر می رسد یک تماس با 911 است و برای ما مانند یک آمبولانس است.

زلنسکی در ادامه گفت که درخواست او برای قدرت در تضاد با سیاست های ناتو نیست و تعادل آن را به هم نمی زند و در واقع مسیری موازی است که با ائتلاف ناتو قابل مقایسه نیست.

پیش از این، زلنسکی گفته بود که این واقعیت که اوکراین به ناتو نمی‌پیوندد و کی‌یف نیاز به قالب‌های جدید برای تعامل با کشورهای غربی و تضمین‌های امنیتی جداگانه دارد باید پذیرفته شود و سپس ریاست‌جمهوری اوکراین اعلام کرد که انتظار دارد ائتلافی از پنج تا هفت نفر تشکیل شود. کشورهایی که از نظر قانونی موظف به تامین امنیت اوکراین هستند.

درخواست زلنسکی برای اعزام نیرو به اوکراین در حالی است که رسانه های غربی روز گذشته (جمعه) گزارش دادند که ارتش انگلیس حدود 8000 سرباز را برای شرکت در رزمایش های بزرگ در شرق اروپا و همچنین در اقدام مشترک با ناتو و نیروها اعزام خواهد کرد. مشترک ده ها مخزن را وارد می کند.

بر اساس گزارش هایی که از آغاز درگیری ها در اوکراین تقویت شده اند، ده ها تانک در تابستان امسال در کشورهایی از فنلاند تا مقدونیه شمالی مستقر خواهند شد. ده ها هزار نیروی ناتو و نیروهای استقرار مشترک از جمله فنلاند و سوئد به آنها خواهند پیوست.

روسیه در 24 مارس دستور حمله نظامی به اوکراین را صادر کرد. این تحول چند روز پس از آن رخ داد که مسکو به طور رسمی استقلال جمهوری های دونتسک و لوهانسک در شرق اوکراین را به رسمیت شناخت. ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه گفته است که عملیات نظامی او با هدف «غیر نظامی کردن اوکراین» و «نازی‌زدایی» روسیه است.

از زمان آغاز درگیری ها در اوکراین، ایالات متحده و متحدانش تحریم های سنگینی را علیه روسیه وضع کرده اند و کمک های اقتصادی و تسلیحاتی قابل توجهی به اوکراینی ها ارائه کرده اند. سخنگوی کرملین اخیرا هشدار داده است که عرضه تسلیحات سنگین و تجهیزات نظامی به اوکراین امنیت اروپا را تهدید می کند و منجر به بی ثباتی می شود.

انتهای پیام/ م




این را به صفحه اول پیشنهاد دهید

دیدگاهتان را بنویسید