به گزارش خبرنگار مهر ، مجتبی عبداللهی صبح پنجشنبه در اردوی اجتماعی استان البرز که در سالن شهید استانداری برگزار شد، اظهار داشت: اهداف و برنامه ها در ۶۶ بخش است. گنه محرومان استان باید در ستاد اجتماعی استان ثبت و احراز و به استانداران و مسئولان استانی ارسال شوند.
وی بیان کرد: مدیران ذیربط باید در طرح های ویژه مشارکت کرده و مراکز خدمات رسانی در مناطق محروم ایجاد کنند.
استاندار البرز با بیان اینکه محل دفع خاک و زباله شهری باید در جعفر آباد ساماندهی شود، تصریح کرد: ساماندهی نهر سیاه جوی باید با توزیع وظایف شهرداری های مربوطه تکمیل شود.
وی خاطرنشان کرد: برای فعالیت های فرهنگی محله باید ساختمانی چند منظوره در محله جعفرآباد پیش بینی شود.
عبداللهی با بیان اینکه ترویج ورزش و آموزش در مناطق سرانه فقیر استان در دستور کار ویژه برنامه است، گفت: اگر مناطقی توانایی و الزامات دفن اموات و قبرستان های محلی را داشته باشند، موافقت می کنیم. “