به گزارش خبرنگار مهر، نیمکت تیم ملی فوتبال عراق در مسابقات مقدماتی جام جهانی 2022 قطر تغییرات قابل توجهی داشته است اما صعود آن به این مسابقات همچنان نامشخص است.
عراق که مرحله اول مسابقات را با «کاتانچه» به پایان رساند، سپس با برکناری این مربی کار را به «دیک ادووکات» هلندی واگذار کرد. ادووکات در دور سوم روی نیمکت عراق نشست و حتی در دیدار مقابل ایران شکست خورد. با نتایج ضعیف Advocaat، نوبت ژلیکو پتروویچ بود که بخشی از پروژه عراق برای راهیابی به جام جهانی باشد. پروژه ای که پس از شکست عراق مقابل ایران و صعود تیم ملی کشورمان به جام جهانی خیلی زود به ایران بازگشته است.
مسئولان اتحادیه فوتبال عراق پتروویچ را با عجله اخراج کردند و در تصمیم نهایی این کار را به «عبدالغنی شهد» مربی محلی واگذار کردند.
نشست خبری و معرفی عبدالغنی امروز برگزار شد. این آخرین شانس عراق برای راهیابی به فینال جام جهانی است 2022 وی در نشست خبری خود در نشست خبری خود گفت: برای بازسازی شخصیت این بازیکن عراقی کار می کنم و مقابل امارات و سوریه بازی خواهم کرد. متفاوت.”