شلیک 700 موشک از سوی گروه های مقاومت فلسطین به سمت اسرائیل + فیلم/ نتانیاهو: جنگ هنوز تمام نشده است – تابناک


Radiant International: با وجود گزارش منابع آگاه مصری مبنی بر دستیابی به توافق برای پایان دادن به موج جدید درگیری در نوار غزه، تبادل آتش بین گروه های مقاومت و نیروهای صهیونیست ادامه دارد.

به گزارش العربی الجدید، بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی در نشست خبری مشترک با یوآو گالانت وزیر جنگ این رژیم مدعی شد که بیشتر موشک های شلیک شده از نوار غزه بوده است. توسط سیستم های دفاعی اسرائیل رهگیری و از سیستم های دفاعی جدید تمجید کردند.

گالانت نیز در این کنفرانس با بیان اینکه 400 موشک از غزه شلیک شد که برخی از آنها توسط سامانه گنبد آهنین رهگیری شد، تهدید کرد: نبرد تمام نشده است و ما برای هر سناریویی آماده هستیم.

گالانت همچنین با همتای آمریکایی خود گفت‌وگو کرد و بر ادامه حملات رژیم صهیونیستی تاکید کرد.

منابع نزدیک به گروه های فلسطینی نیز از شلیک دست کم 700 موشک و راکت به سمت سرزمین های اشغالی خبر دادند.

آژیرهای هشدار حمله در شهرک های صهیونیست نشین اطراف نوار غزه نیز فعال شد.

گروه های مقاومت فلسطین 700 موشک به سمت اسرائیل شلیک کردند

پس از انتشار گزارش هایی مبنی بر اینکه میانجیگری مصر موفق به برقراری آتش بس فوری میان گروه های فلسطینی در غزه و اسرائیل شده است، گلوله باران های متقابل بین دو طرف عصر چهارشنبه ادامه یافت.

شبکه المیادین به نقل از رسانه های صهیونیستی از شلیک بیش از 70 موشک به سرزمین های اشغالی خبر داد.

رسانه های صهیونیستی از غافلگیری رژیم صهیونیستی از قدرت حمله موشکی نیروهای مقاومت خبر دادند. به دنبال این حملات، زنگ خطر در اشکلون، سدروت، بیرشبا و همچنین در ریشون لتزیون در نزدیکی تل آویو به صدا درآمد.

موشک های مقاومت فلسطین اشغالی را از شهرک های اطراف غزه تا تل آویو هدف قرار داده است.

یدیعوت آحارانوت از اصابت یکی از راکت های مقاومت به ساختمانی در شهرک صهیونیست نشین نتیفوت خبر داد.

اسپوتنیک به نقل از ارتش اسرائیل گزارش داد که شهرک نشینان صهیونیست در تل آویو همزمان با حمله موشکی مقاومت مجبور به ورود به پناهگاه ها شدند.

همزمان با حمله موشکی نیروهای مقاومت، پروازهای فرودگاه بن گوریون با اختلال مواجه شد.

ارتش این رژیم همچنین اعلام کرد که دستورات صادره در خصوص وضعیت فوق العاده تا جمعه آینده به قوت خود باقی است.

نیروهای مقاومت تاکید کردند که اگر دشمن صهیونیستی به شرایط مقاومت احترام نگذارد دایره حملات را گسترش خواهند داد.

مرکز اطلاع رسانی فلسطین گزارش داد که جنگنده های رژیم صهیونیستی منزل یکی از فرماندهان نیروی قدس شاخه نظامی جهاد اسلامی را در شهر بیت لاهیه در شمال نوار غزه هدف قرار دادند.

از سوی دیگر یک رسانه عبری مدعی شد که خانه سخنگوی حماس بمباران شده است.

برخی منابع به نقل از جهاد اسلامی فلسطین هرگونه توافق آتش بس را تکذیب کردند و نتانیاهو نیز گفت در حال حاضر نمی توان از آتش بس صحبت کرد.

یک منبع مصری در مصاحبه با العربی الجدید گفت که از ظهر امروز، آشکارا پس از شلیک موشک های مقاومت به سرزمین های اشغالی و شهرک های یهودی نشین اطراف نوار غزه که منجر به توافقی مبتنی بر توافق شده است، درخواست های فشرده ای از سوی قاهره صورت گرفته است. در مورد آتش بس که قبل از نیمه شب برقرار خواهد شد.

این منبع با اشاره به اینکه با مقامات قطری که در میانجی‌گری‌ها شرکت کرده‌اند، هماهنگی صورت گرفته و جنبش جهاد نیز تاکید کرده است که اگر دولت اشغالگر به آتش‌بس پایبند باشد، این جنبش نیز به توافقنامه پایبند خواهد بود.

شبکه 12 رژیم صهیونیستی نیز از موافقت اسرائیل با آتش بس با مقاومت فلسطین خبر داد.

اما گروه‌های فلسطینی در نوار غزه با عنوان آویخای آدرایی، سخنگوی نظامی رژیم صهیونیستی به رسانه‌های عربی گزارش دادند که «بالگردها به چهار مجتمع نظامی جهاد اسلامی در این منطقه حمله کردند». آنها یک مجتمع نظامی مورد استفاده توسط نیروی دریایی اسرائیل را هدف قرار دادند.

جنگنده های رژیم صهیونیستی همچنین خانه ای در بیت حانون در شمال غزه را گلوله باران کردند و نیروهای مقاومت نیز شهرک های عسقلان و سدیروت را زیر آتش موشک ها گرفتند.

جنبش جهاد اسلامی فلسطین به دشمن هشدار داد که با بمباران شدید تل آویو و عمق رژیم صهیونیستی به سیاست بمباران داخلی پاسخ خواهد داد.

محمد الهندی از رهبران جنبش جهاد اسلامی گفت: عملیات پاسخ دشمن صهیونیستی با وفاق ملی در اتاق مشترک گروه های مقاومت فلسطین در حال انجام است. تصمیم ما برای پاسخ به حمله دشمن با برادرانمان در گردان های قسام و سایر گروه های مقاومت یکی است. گروه قدس همچنین اعلام کرد: مقاومت فلسطین همچنان به شهرها و روستاهای رژیم صهیونیستی موشک باران می کند.

در همین حال، بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی ضمن تهدید به حملات گسترده تر، گفت در حال حاضر نمی توان از آتش بس صحبت کرد.

وزارت بهداشت نوار غزه اعلام کرد که تعداد شهدای بمباران غزه توسط رژیم صهیونیستی به 21 شهید و 64 مجروح رسیده است. این وزارتخانه در بیانیه‌ای اعلام کرد: آمار تجاوزات رژیم صهیونیستی به نوار غزه 21 شهید و 64 مجروح بر اثر تجاوزات رژیم صهیونیستی به نوار غزه از بامداد روز سه‌شنبه تاکنون است.

جنبش جهاد اسلامی فلسطین تایید کرد که ارتش اسرائیل آغازگر تشدید تنش ها علیه نوار غزه بوده و باید عواقب آن را متحمل شود. طارق سلمی، سخنگوی جهاد اسلامی به اسپوتنیک گفت: مقاومت فلسطین با واکنش خود به ترور سه رهبر خود، این پیام را به اشغالگران ارسال کرد که می تواند جنگ را آغاز کند اما نمی تواند آنطور که می خواهد به پایان برساند.

سلمی افزود: مقاومت صحبت کرده است، اشغالگران باید تاوان تجاوزات دیروز خود را با ترور رهبران مقاومت بپردازند و این همان چیزی بود که مقاومت امروز با پاسخ یکپارچه خود توانست به آن دست یابد.

اودر در خصوص ورود به میانجیگری برای کنترل اوضاع گفت: تاکنون هیچ اظهارنظری نشده است، مقاومت فقط در میدان عمل می کند و اشغالگر آغازگر تهاجم است و باید نتیجه را تحمل کند و اشغالگران نمی توانند خود را تحمیل کنند. شرایط خود “

رژیم صهیونیستی روز سه شنبه عملیات نظامی موسوم به «تیر دفاعی» را با هدف هدف قرار دادن پایگاه های جنبش «جهاد اسلامی» در نوار غزه آغاز کرد که در پی آن 3 فرمانده منطقه شمال جنبش جهاد به همراه تعدادی از اعضای خانواده آنها به هلاکت رسیدند. به شهادت رسید. .

دیدگاهتان را بنویسید