سید مهدی عبادی گفت: طرح اطعام مهدوی همه ساله در ماه مبارک با هدف طبخ غذای گرم و توزیع آن بین نیازمندان اجرا می شود.
وی گفت: رعایت موازین بهداشتی در تمامی مراحل پخت و توزیع غذای گرم به دقت مد نظر است و این مراکز با مجوز و نظارت مراکز بهداشتی درمانی فعالیت می کنند.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) سیستان و بلودستان گفت: در این طرح 70 مرکز نیکوکاری در استان و گروه های جهادی، خیریه و مساجد با کمیته امداد امام خمینی (ره) در زمینه طبخ و توزیع غذا همکاری می کنند. به خانواده های نیازمند».
وی گفت: علاوه بر توزیع غذای گرم، بسته های معیشتی نیز توسط گروه های مرجع تهیه شد تا طبق برنامه ریزی ها بین خانواده های نیازمند توزیع شود.