
به گزارش تابناک به نقل از آتیه آنلاین، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی مصوبه شورای عالی کار مبنی بر افزایش 57 درصدی دستمزدها را مصوبه کارگران و کارفرمایان اعلام کرد.
حجت الله عبدالملکی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در نشست تعاملی با اصناف، کارفرمایان و بازنشستگان به مناسبت هفته کارگر که عصر شنبه در مجتمع تلاش برگزار شد، اظهار داشت: کار و کار است. هفته.” جلسات متعددی با کارگران و عزیزانی که خدمتگزار کارگران محسوب می شوند داشته ایم.
وی افزود: مهمترین و بزرگترین افتخار من این است که خود را خادم کارکنان دولت می دانم و در مسائل کارگری از این قشر کاملا دفاع می کنم و حتی در صورت لزوم حمله می کنم.
وزیر تعاون گفته است: هیچکس در هیئت دولت جرأت نمی کند در مورد محور کارگری صحبت کند. این رویه در گذشته وجود نداشت. وزرای دولتی بیشتر طرفدار تولید هستند و هوای کارفرما را دارند.
وی افزود: این خیلی خوب است، اما یک بار به رئیس جمهور گفتم که در کل کابینه فقط یک نفر است که به فکر صفر تا صد کارگر است.
وزیر صمت به گفته عبدالملکی به کارگران فکر می کند اما تمرکزش روی تولید است.
وی افزود: جامعه کارگری دولت واقعا مظلوم است. بقیه طبقات نماینده آنها هستند. معلمان و دانشگاهیان دارای سه عضو کابینه هستند. وزیر علوم، وزیر بهداشت و معاونت علمی رئیس جمهور نمایندگان جامعه دانشگاهی هستند.
وزیر تعاون ادامه داد: اما قشر کارگر با توجه به وسعتش که بیش از 60 درصد جمعیت کشورمان را شامل می شود، تیمش آنقدر که باید باشد نیست. اما من توانستم آن را به دولت بسپارم.
وی گفت: در حال حاضر همه تصمیمات توسط کارگران گرفته می شود، آنها بسیار مراقب هستند، اما من که به شخصه همیشه کارگران را دوست داشته ام، الگوی من آقای رئیس جمهور است.
عبدالملکی گفت: خود رئیس جمهور خیلی پیگیر امور کارگری است. آنها در سفر به کارخانه ها می روند و این بازدیدها جزو برنامه منظم آنهاست. در هر صورت آنها نگران برنامه های کارگری هستند.
وی تاکید کرد: جامعه کار بسیار مهم است. اگر تصمیمی از سوی جنبش کارگری و جامعه کارگری گرفته شود، حتی اگر در سطح کلان هزینه کمی داشته باشد، به نفع مشترک کشور است. زیرا جامعه کارگری بیش از 60 درصد کشور را پوشش می دهد.
وزیر تعاون تصریح کرد: در زمان حقوق و دستمزد که شورای عالی کار تصمیم به افزایش 57 درصدی حقوق گرفت، برخی می گفتند این تصمیم باعث تورم یک تا سه درصدی می شود.
وی ادامه داد: البته این رقم تورم محدود است. البته خود نمایندگان کارگران و کارفرمایان این تصمیم را گرفتند. ما متعهد به این موضوع نبودیم و من آخرین نفری بودم که صورتجلسه را امضا کردم.
عبدالملکی تصریح کرد: در جلسه دولت گفتم این تصمیم خود کارگران و کارفرمایان است. اگرچه این تصمیم برای کارگران رفاه ایجاد می کند اما به این معناست که رفاه 60 درصد مردم ما تامین می شود و اگر این تصمیم تورم دو تا سه درصدی ایجاد کند خسته کننده نیست.
وی افزود: در یکی از جلسات هیئت رئیسه شخص رئیس جمهور گفت که آثار تورمی این تصمیم محدود است و هیچکس حق ندارد به بهانه این موضوع افزایش قیمت غیرقابل توجیهی بدهد.
وزیر تعاون گفت: موضوعی که ما همیشه بر آن تاکید داشته ایم این است که تاکید دولت آیت الله رئیسی بر سه جانبه گرایی نه تاکید بر تشریفات بلکه اعتقادی است.
وی گفت: تفکر اقتصاد مقاومتی و تفکر لیبرالی در کشور داریم. در تفکر اقتصادی مقاومت پنج اصل وجود دارد که یکی از آنها مردمی بودن است. محبوب بودن باید در جایی متجلی شود و نه در کلام.
تشکل ها مظهر غایی حضور مردم هستند
مشاور تعاونی ها گفت: شهرک بودن به این معناست که بتوانیم در جایی که بتوانیم در اختیار مردم قرار دهیم. تشکل ها نیز مظهر نهایی حضور مردم هستند.
وی ادامه داد: تاکید داریم تشکل ها باید در صحنه حضور داشته باشند. اگر بخواهیم به اقتصاد مقاومتی برسیم، باید خود جریان های مردمی دست به کار شوند.
عبدالملکی تصریح کرد: شورای عالی کار را اکثریت مردم به رسمیت می شناسند. از 10 نفر، چهار نفر نماینده دولت و 6 نفر نماینده مردم هستند. ما باید ملاحظات را در نظر بگیریم و از تصمیم حمایت کنیم.
او گفت: «من تا زمانی که توانستم از این ایده حمایت کردهام و فکر میکنم هر تصمیمی که مردم بگیرند قطعاً تصمیم درستی است.