به گزارش خبرگزاری مهر، امیر ارجمند افزود: بر این اساس از 26 اسفند سال گذشته تا 13 فروردین امسال به دلیل حضور گردشگران در استان شاهد انفجاری بودیم که فروش صنایع دستی به میزان قابل توجهی در این استان رخ داد. بازارهای استان و مغازه های صنایع دستی».
وی افزود: نزدیک به 580 مغازه دائمی صنایع دستی و هفت بازارچه موقت صنایع دستی با 68 غرفه در ایام نوروز فعال بودند که فروش صنایع دستی آنها در مدت مذکور در استان 970 میلیارد ریال است.
مدیرکل میراث فرهنگی استان زنجان ادامه داد: هفت بازار در شهرستان های طارم، خدابنده، سلطانیه، زنجان و ابهر ایجاد شد که بیشترین فروش صنایع دستی مربوط به مفرغ، چاقو، چاقو، ملیله، انگشتر، لحاف، گلیم، سفال و سرامیک، سنگ های قیمتی و نیمه قیمتی، کالاهای چرمی، جعبه های چوبی، قالیچه های دستبافت و ….
ارجمند به توسعه صنایع مس، چاقو و فرش در استان زنجان اشاره کرد و افزود: تعداد صنایع فلزی در استان زنجان قابل توجه است و زنجان یکی از سه استان تولید کننده صنایع فلزی و فلزی پیشرو در کشور است.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان زنجان ادامه داد: از تمام توان خود برای حمایت از صنعتگران در زمینه فروش محصولات استان علاوه بر توسعه، ترویج و آموزش و تشویق آنان استفاده خواهیم کرد.
ارجمند با اشاره به اینکه بیشترین فروش صنایع دستی نیز چاقو است خاطرنشان می کند: در حال حاضر بیش از 1500 صنعتگر در 800 کارگاه چاقوسازی مشغول به کار هستند.