مدیرکل حوزه استاندار و روابط عمومی استان لرستان منصوب شد

– اخبار استانها –

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم آباد ، فرهاد زیویار استاندار لرستان با صدور حکمی سیدرضا حسینی را به عنوان مدیرکل حوزه استاندار و روابط عمومی منصوب کرد.

سید رضا حسینی پیش از این به عنوان سرپرست اداره کل حوزه استاندار منصوب شده بود که در حکمی به طور رسمی به عنوان مدیرکل حوزه استاندار و روابط عمومی استانداری لرستان منصوب شد.

دوازدهم مهرماه بود که فرهاد زیویار از هیئت دولت رای اعتماد گرفت و نام خود را به عنوان نخستین استاندار بومی استان لرستان ثبت کرد و با گذشت 18 روز از انتصاب خود تغییرات مدیریتی خود را یکم آبان ماه آغاز کرد و تاکنون در احکام جداگانه‌ای، علی جهان آرا به عنوان سرپرست روابط عمومی سعید یادگاری به سمت سرپرست دفتر مدیریت عملکرد، بازرسی و امور حقوقی و کوروش بیرانوند به عنوان مشاور استاندار و احمدرضا دالوند را به عنوان سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری لرستان منصوب شد.

همچنین علی‌شاهیان به عنوان سرپرست دفتر امور امنیتی، اتباع و مهاجرین خارجی و حمید رضا هاشمی سرپرست مدیریت فناوری اطلاعات استانداری لرستان نیز از طرف استاندار لرستان منصوب شدند.

انتصابات جدید در استانداری لرستان؛ سرپرست روابط عمومی منصوب شد آغاز تغییرات مدیران در استان لرستان/ 4 انتصاب جدید در استانداری یادداشت| در تکریم یک انتصاب / کام اهل سنت شیرین شد

صبح امروز خبر انتصاب سیدرضا حسینی به عنوان "مدیرکل حوزه استاندار و روابط‌عمومی استانداری" لرستان سبب شد رسانه‌های استان به اشتباه از برکناری جهان آرا مدیر روابط عمومی استانداری بگویند.

در حالی که طبق چارت سازمانی استانداری‌ها، روابط‌ عمومی یکی از معاونت‌های "حوزه استانداری و روابط‌عمومی" است و در سال‌های گذشته هم همواره به همین منوال بوده است.

در حال حاضر سید رضا حسینی "مدیرکل حوزه استاندار و روابط‌عمومی استانداری" لرستان است و علی جهان آرا هم به عنوان مدیر روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری لرستان مشغول به فعالیت است و مثل گذشته با قدرت به‌کار خود ادامه می‌دهد.

انتهای پیام /645/ح

source article

دیدگاهتان را بنویسید