میانگین مصرف CNG در کشور 23 میلیون متر مکعب است – خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان



محمدحسین باقری مدیر پروژه CNG شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: با وجود گسترش تاج و کاهش مصرف سوخت، مصرف CNG در دو سال اخیر به جز فروردین ماه کاهشی نداشته است. ” در گذشته به مصرف متوسط ​​برگشته ایم.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر میانگین مصرف CNG 23 میلیون مترمکعب در روز است، افزود: قبل از افزایش قیمت سوخت در آبان 98، فروش جایگاه های CNG بین 19 تا 20 میلیون مترمکعب در روز پس از افزایش قیمت بنزین کنتورها. .

باقری افزود: با گذشت چند ماه از کرونا، میزان مصرف به همان میانگین بازگشته است که نشان می‌دهد مشتریان ثابت CNG حفظ شده و ضمن استفاده از ظرفیت‌های مصوب شورای محترم اقتصاد برای توسعه و افزایش این سوخت، اقدامات لازم است. تبدیل خودروهای عمومی و سواری در حال انجام است.

مدیر پروژه CNG شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی افزود: خودروهای عمومی در حال حاضر در حال اصلاح هستند و با توجه به سهمیه قابل توجه بنزین برای خودروهای عمومی به نظر می رسد سهمیه بنزین کافی باشد و برای به همین دلیل.” برای تبدیل خودروهای خود اقدام کنند.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر حدود 160 هزار وسیله نقلیه عمومی در حوزه حمل و نقل بار و مسافر به دوگانه سوز تبدیل شده و 20 هزار دستگاه خودرو در دستور کار و کارهای اولیه برای تبدیل هستند، افزود: سازمان استاندارد محل سکونت یا محل کار است.

مدیر پروژه CNG شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی در پاسخ به علت در دسترس نبودن موقت سامانه تبدیل، گفت: این سامانه به دلیل اتصال به سامانه‌های دیگر بین 30 تا 40 روز دوام می‌آورد و امنیت آن به دلیل مشکلات افزایش می‌یابد. هم اکنون در اختیار هموطنان عزیزی که متقاضی تبدیل هستند.

باقری در خصوص تعداد جایگاه های CNG افزود: در حال حاضر 2500 جایگاه در کشور وجود دارد که می توانند روزانه حدود 40 میلیون متر مکعب گاز طبیعی فشرده را تامین کنند اما در عین حال باید استفاده مردم از این جایگاه ها تسهیل شود. . در برخی از کلانشهرها به ویژه تهران، تعداد جایگاه های CNG در برخی مناطق کم است و لازم است با تمهیدات اندیشیده شده برای احداث جایگاه در مکان های مورد نیاز، اقدامات حمایتی انجام شود.

وی تاکید کرد: مانع اصلی توسعه جایگاه های CNG در این منطقه کمبود زمین به دلیل گرانی آن است. بنابراین اگر ارگان های دولتی و شهرداری ها تمایل به واگذاری زمین در محل را داشته باشند، ما نیز حاضر به تهیه تجهیزات و راه اندازی محل احداث هستیم.

مدیر پروژه CNG شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی افزود: مصوبه‌ای برای متقاضیان ساخت جایگاه توسط بخش خصوصی وجود دارد که در صورت ساخت و بهره‌برداری از جایگاه‌ها، هزینه‌ها با کمیسیون ویژه جبران می‌شود.

باقری در خصوص طرح هوشمندسازی پمپ بنزین ها گفت: با توجه به تغییرات قیمت خدمات و تجهیزات مورد نیاز برای اجرای طرح، نحوه ابلاغ هزینه ها نیاز به به روز رسانی دارد. این رویه باید به تایید وزارت کشور، وزارت صمت و سازمان ملی استاندارد برسد و پس از نهایی شدن، امکان اعلام مناقصه وجود خواهد داشت. در این زمینه ابهاماتی در اجرای طرح وجود داشت که در حال اجرا و رفع این ابهامات هستیم.

دیدگاهتان را بنویسید