– اخبار سیاسی –
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری تسنیم، در پی انتشار نامه پوزش خواهی مرحوم آیتالله آذری قمی از رهبر معظم انقلاب اسلامی در رسانهها و طرح برخی ادعاها و تردیدها در صحت و تاریخ آن، برخی از پژوهشگران تاریخ انقلاب اسلامی و تعدادی از مراکز و مؤسسات فعال در حوزه مطالعات تاریخی، طی نامهای با اشاره به اهمیت موضوع و مباحث پیش آمده، از دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیتالله العظمی خامنهای مدظلهالعالی درخواست روشنگری و رفع ابهام کردند.
این دفتر در پاسخ به این درخواست اعلام میکند مرحوم آیتالله آذری قمی مکاتبات متعددی با رهبر معظم انقلاب مدظلهالعالی داشته که از جملهی آنها دو نامه مشتمل بر عذرخواهی از معظمله است.
نامه اول در 1375/3/12 برابر با 14 محرم 1417 نگارش شده که در صفحه 166 کتاب «روشنبینی امام خمینی رحمةاللهعلیه» تألیف آیتالله ریشهری دامتبرکاته درج شده و اخیراً توسط مؤسسه تنظیم و نشر آثار حضرت امام خمینی قدسسرهالشریف منتشر شده است.
مرحوم آیتالله آذری قمی در نامهی دیگری در تاریخ 1376/2/1 با اشاره به نامهی اول، به همین مضمون تصریح کرده و در بخشی از آن نوشته است: «در نامهای که توسط آقای مسعودی تقدیم شد جهت را سؤال کرده بودید ایشان نمیدانستند. در اوائل مسئله مرجعیت من فکر میکردم که شما هم به دنبال مقام هستید. با توسل به حضرت عباس سلامالله علیه مشکلم فوراً حل شد و شنیدم که فرزندان خود را به آقای بهجت ارجاع دادهاید. در هر صورت من سخت احساس مظلومیت و محرومیت از خدمت به نظام مینمایم و از شما توقع دارم که آنرا رفع نمائید و اگر با آن سوء ظن به شما جسارت شده مرا ببخشید.»
این دفتر برای رفع هرگونه ابهام و به منظور بهرهبرداری همهی علاقمندان بخصوص پژوهشگران حوزه تاریخ انقلاب اسلامی، تصویر آنها را منتشر میکند.
آیتالله مسعودیخمینی: آیتالله آذری قمی نامه عذرخواهی به رهبری را به بنده دادند و من تقدیم حضرت آقا کردمسلیمینمین: ضعف مرحوم آذری قمی در درک مقتضیات بود/ وجه تفاوت آیات آذری قمی و منتظریکدیور و ابتذال در تاریخنگاری انقلاب؛ مطالعه موردیِ «آیتالله آذری قمی»یادداشت| نامه منتشر شده از آذری قمی؛ "مصداق عاقبتبخیری"نگاهی به 5 برهه از زندگی آیتالله آذری قمی؛ "بر مدار تندروی و پریشانی"برای اولین بار منتشر شد: متن نامه تاریخی آیتالله آذری قمی در عذرخواهی از رهبر معظم انقلاب
انتهای پیام/