– اخبار استانها –
به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، آیتالله سیدعلیرضا عبادی با حضور در محل پایگاه تزریق واکسن مجتمع غدیر بیرجند، واکسن ایرانی کرونا را دریافت کردند.
وی ضمن بازدید از روند تزریق واکسن کرونا در محل مجتمع غدیر بیرجند، دوز واکسن ایرانی کرونا را دریافت کردند.
واکسن کوو ایران برکت محصول تلاش محققان و دانشمندان جوان ایرانی است و به اتکا دانش بومی مجوزهای لازم را دریافت نموده و ایران به یکی از 6 کشور تولیدکننده واکسن کرونا در جهان تبدیل شده است.
1169 نفر در استان خراسان جنوبی قربانی کرونا
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: روز گذشته 215آزمایش تشخیص کرونا در استان انجام شد که مجموعاً 68بیمار جدید شامل 14بستری و 54مورد سرپایی، شناسایی شدند.
مهدی زاده افزود: از این تعداد 25مورد از بیرجند، 1مورد از سربیشه، مورد از فردوس، 5مورد از نهبندان، 6مورد از زیرکوه، 2مورد از درمیان، 2مورد از طبس، 2مورد از سرایان، 21مورد از قائنات بودند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: همچنین از 478تست سریع کرونا 94بیمار جدید مبتلا به کرونا در استان شناسایی شد.
وی افزود: در حال حاضر 181بیمار با علائم حاد تنفسی در بیمارستانهای خراسان جنوبی بستری هستند که 75نفر کرونا مثبتند.
مهدی زاده گفت: از این تعداد 16نفر در بخش مراقبتهای ویژه بستری هستند که حال 3نفر نامساعد است.
وی افزود:در شبانه روز گذشته 42بیمار با علائم تنفسی در بیمارستانهای استان پذیرش شدند که در همین مدت 36بیمار شامل 20بیمار کرونا مثبت با حال عمومی خوب از بیمارستانها ترخیص شدند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: تاکنون 30هزار و 948بیمار مبتلا به کرونا بهبود یافته و یا در قرنطینه خانگی بسر میبرند.
وی اظهارکرد: تا روز گذشته 89هزار و 167تست مولکولی کرونا در استان انجام شد که 32هزار و 192بیمار جدید مبتلا به کرونا شناسایی شد.
مهدی زاده افزود: همچنین در ادامه عملیات واکسیناسیون کرونا در استان تا امروز 456هزار و 632نفر واکسن نوبت اول و 225هزار و 947نفر واکسن نوبت دوم را دریافت کردند.
محدودیتی در تزریق واکسن برکت در خراسان جنوبی وجود ندارد + فیلم 83 درصد واکسنهای وارد شده به استان خراسان جنوبی تزریق شده است
انتهای پیام/254/ی