به گزارش ایرنا، یوسف نوری چهارشنبه شب در مراسم تجلیل از خیران مدرسه ساز کاشان افزود: معلمان ولیعهد تلاش مضاعف خود را برای تبدیل کلاس های درس به کلاس درس و با پشت سر گذاشتن فرزندان خود به تربیت دانش آموزان پرداخته اند.
وی با تاکید بر لزوم آموزش حضوری دانش آموزان در مدارس، گفت: با حضور دانش آموزان در واحدهای آموزشی، آموزش و پرورش به صورت واقعی در کشور توسعه می یابد.
وزیر آموزش و پرورش با تاکید بر نظارت دقیق و کافی بر اجرای شیوه نامه منشور سلامت در واحدهای آموزشی کشور، افزود: هنوز آمادگی آموزش تلفیقی را نداریم، اما این آمادگی نیز باید وجود داشته باشد و به همین دلیل فضای مجازی ستاد دولت در این وزارتخانه قرار دارد. آموزش و پرورش برای جدی گرفتن این مسائل راه اندازی شده است.
وی گفت: کمبود نیروی انسانی در آموزش و پرورش کم کم ایجاد شده است.
نوری ادامه داد: در مراحل بعدی تلاش می کنیم در وزارت آموزش و پرورش کادری داشته باشیم تا مدارس به گونه ای باشد که سند تحول بنیادین شکل بگیرد.
وزیر آموزش و پرورش گسترش هنرستان ها را در استان اصفهان ضروری دانست و گفت: باید زمینه های کشاورزی، فرآوری گیاهان دارویی به ویژه گل و گیاه و خدمات گردشگری در این استان و شهرستان کاشان فعال شود.
وی با تشکر از خیران برای مدرسه سازی گفت: این داوطلبان زمینه ساز ارائه آموزش به سالمندان و مشاهیر برای کشور هستند و البته آموزش و پرورش نیز باید برای آنها برنامه داشته باشد.
نوری همچنین با اشاره به نقش خیران در مدرسه سازی کاشان، کاشان را دارالمومنین دارالمحسنین خواند و افزود: …
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار اصفهان نیز گفت: دانش آموزان 2 سال است که به دلیل بیماری عروق کرونر هنگام استفاده از تلفن همراه در معرض خطر جرایم سایبری قرار دارند.
محمدرضا جانانسری از وزیر آموزش و پرورش خواست برای جبران این اشتباهات و کاستی های آموزشی برنامه ریزی کند تا در سال آینده نسلی انقلابی و متدین در آموزش و پرورش تربیت شوند.
وی خاطرنشان کرد: کاشانی ها در دوران دفاع مقدس در تمام جبهه های غرب و جنوب و همچنین در مبارزه با خاطیان در شرق کشور حضور داشتند.
معاون استاندار اصفهان کاشان را شهر هیئت های مذهبی دانست و افزود: به دلیل عشق کاشانی ها به حرم مطهر امام حسین (ع) و سایر معصومین (ع) این شهر به دارالمومنین معروف است.
همچنین مدیرکل آموزش و پرورش اصفهان در این مراسم با بیان اینکه این اداره کل گرفتار بحران کارگری شده است، اظهار داشت: در حوزه کارگری ما بحران را مدیریت نمی کنیم، اما بحران را مدیریت می کنیم و طبیعی است که مدیریت بحران، باعث فرسودگی شغلی شود.
محمد اعتدادی افزود: در مدیریت بحران اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان مشاور، معاون، مدیر آزمایشگاه و مسئول کارگاه را کنار گذاشته ایم و بازنشستگان خسته را به کار گرفته ایم. “
وی با اشاره به نقش خیران در مدرسه سازی در استان اصفهان گفت: آموزش و پرورش این استان طی 40 سال گذشته گام های بلندی در توسعه آموزش و پرورش، ساخت فضاهای آموزشی و عدالت آموزشی برداشته است.
مدیرکل آموزش و پرورش اصفهان ادامه داد: تعهد خیران برای ساخت مدرسه در این استان نسبت به سال گذشته 9 و 8 دهم درصد بیشتر بوده است، اما این حرکت باید با سرعت بیشتری ادامه یابد.
یوسف نوری وزیر آموزش و پرورش چهارشنبه شب برای شرکت در مراسم تجلیل از خیران مدرسه ساز و ارائه 59 طرح عمرانی به ارزش بیش از یک میلیارد تومان به کاشان سفر کرد.
کاشان 470 مدرسه دارد و جمعیت دانش آموزی این شهرستان در مقطع ابتدایی 36 هزار و 724 نفر، 14 هزار و 369 نفر دانش آموز دوره اول متوسطه و 8 هزار و 19 نفر دانش آموز دوره دوم متوسطه هستند.
شهرستان کاشان با جمعیتی بالغ بر 364 هزار نفر در حدود 200 کیلومتری شمال اصفهان قرار دارد.