پرورش‌خواه: استقلال با این بازیکنان متوسط شانسی برای قهرمانی ندارد

– اخبار ورزشی –

بهروز پرورش‌خواه در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، در ارتباط با تغییرات مدیریتی در باشگاه استقلال و انتخاب مصطفی آجورلو به‌عنوان مدیرعامل جدید این باشگاه گفت: من امیدوارم که این تغییرات اتفاقات مثبتی را در استقلال به وجود آورد و آرامش به تیم برگردد. متأسفانه در فصل گذشته چالش‌های زیادی ایجاد شد، ولی حالا همه انتظار دارند که هیئت مدیره جدید بتواند آرامش را به باشگاه برگرداند و مشکلات استقلال را حل کند.

معرفی اعضای جدید هیئت مدیره باشگاه استقلال/ آجورلو مدیرعامل شد

هافبک سابق استقلال در پاسخ به این پرسش که آیا این تیم می‌تواند در فصل آینده بعد از هشت سال قهرمان لیگ برتر شود، تصریح کرد: من استقلال را دوست دارم و به‌عنوان یک هوادار صحبت می‌کنم. در گذشته بازیکنان سطح بالا و ملی‌پوش به استقلال می‌آمدند، ولی الان همه چیز تغییر کرده است و بازیکنان متوسط به استقلال می‌آیند تا شاید پیشرفت کنند و به تیم‌های دیگر بروند.

وی در ادامه افزود: من معتقدم استقلال جای بازیکنان امتحان پس داده است نه جای بازیکنانی که بیایند و بخواهند امتحان شوند. شما می‌بینید که در هر فصل تعداد زیادی از بازیکنان تأثیرگذار و سطح بالای استقلال از این تیم جدا می‌شوند و بازیکنان متوسط باقی می‌مانند، ولی این وضعیت را در پرسپولیس نمی‌بینید و آنها به خاطر ثباتی که دارند نتیجه هم می‌گیرند.

پرورش‌خواه در خاتمه خاطر نشان کرد: من بازیکنان استقلال را دوست دارم، ولی اعتقادم این است که استقلال با این نفرات شانسی برای قهرمانی در لیگ برتر نخواهد داشت. اکثر بازیکنان استقلال متوسط هستند و این تیم برای اینکه بتواند در لیگ برتر مدعی قهرمانی باشد نیاز به جذب بازیکنان سطح بالا دارد.

آجورلو: از مجیدی می‌خواهم با قدرت به کارش ادامه دهد

انتهای پیام/

source article

دیدگاهتان را بنویسید