چهارمین تزریق واکسن کرونا به گروه پرخطر رادیواکتیو


سیدمحمدرضا هاشمیان در گفت وگو با ایسنا، در گفت وگو با خبرنگار تابناک، با بیان اینکه اکثر بیماران مبتلا به بیماری کرون بستری در بخش آی سی یو این بیمارستان واکسینه نشده اند، اظهار کرد: این واکسن برای بیماران مبتلا به بیماری کرون در بخش آی سی یو بستری شده است.

وی گفت: در حال حاضر تعداد قابل توجهی از کادر درمانی مبتلا هستند که اکثر آنها بیمار خفیف هستند و احتمال ابتلای افراد به این ویروس بیشتر است. در این موارد، بهترین راه برای کاهش بیماری عروق کرونر قلب، بالا بردن سطح ایمنی است.

دانشیار دانشکده پزشکی شهیدبهستی با پیش بینی اینکه پیک آمیکرون با شیب ملایمی آرام می شود، گفت: به نظر می رسد بعد از عید نوروز در این کشور با آمیکرون درگیر شود و این پیک به زودی فروکش می کند و چون اینطور نیست، داریم. برای کاهش مرگ و میر بیماران پیشنهاد شده است.”

بیشتر افراد بالای 60 سال در این کشور واکسینه شده اند، اکثر افراد این گروه سنی با هر سه واکسن سینوفارم واکسینه شده اند.» پلت فرم واکسن سینوفارم غیرفعال شده است، اما ایمنی زایی این پلت فرم در این گروه سنی است. دقیقا مشخص نیست واکسن سینوفارم تا 78 درصد ایمن است یا چقدر ایمنی زایی این واکسن در افراد مسن کاهش یافته است هنوز نمی دانم. مربوط به افراد زیر 60 سال، همه واکسن ها نسبتاً کمتر در برابر Emicron مؤثر هستند.
استاد دانشکده پزشکی شهید بهشتی با اشاره به پیشنهاد چهارمین تزریق واکسن کرونا در سوئد به افراد بالای 80 سال، گفت: در ترکیه می توانید داوطلبانه چهارمین واکسن کرونا را تزریق کنید. اتحادیه اروپا و برخی کشورهای عربی نیز در مورد تزریق چهارم تصمیم خواهند گرفت.

وی ادامه داد: از سوی دیگر تقریباً همه مطالعات نشان می دهد که تزریق واکسن ترکیبی، واکسنی متفاوت از واکسن قبلی، سیستم ایمنی را بیشتر تحریک می کند و حتی در چین دوز اول و دوم واکسن های مختلف تزریق می شود.

مسیح دانشوری گفت: در شرایط فعلی بهترین راه برای کاهش مرگ و میر و بستری شدن در بیمارستان در هفته های آینده تزریق دوز چهارم به سه گروه پرخطر در بستری متفاوت از واکسن های قبلی است. متخصصان مراقبت های ویژه بیمارستان ها می گویند.

دیدگاهتان را بنویسید