چه نیازی به راه اندازی یک سازمان جدید است؟


به گزارش خبرنگار فارس، سیدجعفر تشکری هاشمی، عضو شورای شهر تهران در واکنش به بازنگری لایحه «اصلاح ساختار معاونت برنامه ریزی، توسعه سرمایه انسانی و امور شورای شهرداری تهران» و معارفه لایحه «اصلاح ساختار معاونت برنامه ریزی، توسعه سرمایه انسانی و امور شورای شهر تهران» سازمان فناوری‌های نوین خاطرنشان کرد: افزایش پست‌های سازمانی تنها دغدغه ما در این لایحه این نیست که مشکل ما این نیست که تکلیف فناوری نو در همه معاونت‌ها انجام شود و از این طریق فقط به همه وظایف عمل می‌کنیم. از نمایندگان

رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران گفت: در این سال ها پروژه ها و اقدامات زیادی بر اساس فناوری ها و نوآوری ها اجرا شده است و اگر بخواهیم این وظایف را از معاونت ها، سازمان ها و شرکت ها بگیریم، در شهرداری تهران شاهد هرج و مرج و ناآرامی خواهیم بود.

با تشکر هاشمی: در شرایطی که پایتخت مشکلات زیادی را تجربه می کند، چرا باید به دلیل اصرار به راه اندازی تشکیلات، همه مشکلات شهر به تعویق بیفتد؟

وی تاکید کرد: راه اندازی این سازمان هیچ یک از دردی از این شهر را دوا نمی کند، شهرداری و کارکنان را در وضعیت انفعالی قرار می دهد. نیاز به خلاقیت و نوآوری واحدها خواهد داشت و معلوم نیست چرا باید چنین هزینه های غیرضروری به شهر و مردم شهر تحمیل شود.

انتهای پیام/




برای جلد پیشنهاد دهید

دیدگاهتان را بنویسید