کاخ سفید: بایدن و جانسون بر حمایت از حاکمیت و تمامیت ارضی اوکراین تاکید دارند



این گفتگوی تلفنی پس از گفتگوهای تلفنی بایدن با ولودیمیر زلینسکی، رئیس جمهور اوکراین و ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه انجام شد.

بر اساس اعلام کاخ سفید در دوشنبه شب، جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا امروز با بوریس جانسون، نخست وزیر بریتانیا گفتگوی تلفنی داشت.

بر اساس بیانیه کاخ سفید، دو رهبر درباره روابط دیپلماتیک اخیر با اوکراین و روسیه گفتگو کردند. آنها همچنین تلاش‌های دیپلماتیک و بازدارنده در حال انجام را در واکنش به افزایش مستمر حضور نظامی روسیه در مرزهای اوکراین بررسی کردند و بر حمایت خود از حاکمیت و تمامیت ارضی اوکراین تاکید کردند.

بر اساس بیانیه کاخ سفید، بایدن و جانسون درباره تلاش‌ها برای تقویت موقعیت دفاعی شرقی ناتو و ادامه هماهنگی نزدیک بین متحدان و شرکا، از جمله آمادگی برای مقابله با عواقب جدی در صورت تشدید تنش نظامی، گفتگو کردند.

رسانه آمریکایی و صهیونیستی اکسیوس در گفت‌وگوهای تلفنی به شکست بایدن در خروج از افغانستان اشاره می‌کند، رویکرد دولت وی در قبال اوکراین را تحلیل می‌کند و موجی از انتقادات از خروج واشنگتن از افغانستان را تحلیل می‌کند که دولت آمریکا را بر آن داشت تا برای هر جنگ احتمالی آماده شود. در اوکراین.

به گزارش روز دوشنبه ایرنا، «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا و تیمش محبوبیت خود را پس از شکست آمریکا در جنگ 20 ساله در افغانستان کاهش داده اند و واشنگتن به دلیل خروج از این کشور مورد انتقاد قرار گرفته است، بنابراین تصمیم گرفته است که از نزدیک و آشکارا با متحدان خود همکاری کند تا نشان دهد. این بار برای هر حمله ای آماده است.

اکسیوس گزارش می دهد که رویکرد بایدن به اوکراین اکنون به عنوان طوفانی از جلسات و تماس های روزانه بین مقامات ارشد آمریکایی و همکاران اروپایی شناخته می شود. در این جلسات، تقریباً همه مقامات موضع یکسانی دارند و تأکید می کنند که متفقین از حاکمیت و تمامیت ارضی اوکراین حمایت می کنند. با این حال، یکی از انتقادات بایدنت به خروج خود از افغانستان این بود که رئیس جمهور ایالات متحده به اندازه کافی با متحدان خود در مورد خروج نیروها از افغانستان مشورت نکرده است.

شرایط برای خروج ایالات متحده از افغانستان به قدری آشفته بود که حتی گزارش نظامی ایالات متحده در مورد افغانستان که هفته گذشته به واشنگتن پست رسید، نشان داد که مقامات ارشد کاخ سفید و وزارت خارجه نمی توانند پیشروی مداوم طالبان در پایتخت افغانستان را درک کنند. . و نتیجه نهایی وضعیتی بود که منجر به دستور خروج نیروهای آمریکایی در وضعیتی تهدیدآمیز برای بسیاری از آنها شد.

تنش‌ها بر سر اوکراین در هفته‌های اخیر پس از آنکه تعدادی از رهبران غربی ادعا کردند روسیه ممکن است به اوکراین حمله کند، تشدید شده است.

مسکو بارها اعلام کرده است که قصد حمله نظامی به اوکراین را ندارد و به دنبال تضمین‌های امنیتی است که از تشکیل ائتلاف نظامی به رهبری آمریکا (ناتو) جلوگیری کند.

روابط ایالات متحده و غرب با روسیه از سال 2014 پس از الحاق کریمه تیره شده است. غرب بارها روسیه را به بهانه دخالت روسیه در امور داخلی اوکراین تحریم کرده است، اما مسکو ادعای غرب را رد می کند.

غرب روسیه به دلیل نزدیکی به اوکراین و نزدیکی به کشورهای عضو ناتو که در کانون تنش روسیه و غرب قرار دارند برای روس‌ها اهمیت زیادی دارد و به آمادگی رزمی ارتش توجه ویژه‌ای دارند. نیروها در این مناطق مستقر شده اند.

کارشناسان معتقدند کاخ سفید با کمک متحدان اروپایی تلاش کرد به روسیه ضربه ای وارد کند و پرونده اوکراین را بهانه کرد. در ماه‌های اخیر، روابط ناتو و روسیه به دلیل ادعاهای غرب مبنی بر استقرار نظامی روسیه در امتداد مرزهای اوکراین متشنج شده است.

دیدگاهتان را بنویسید