باشگاه خبرنگاران جوان خرم آباد به گفته فرهاد ابدال چگنی، در پی کسب خبری مبنی بر توزیع مواد مخدر توسط افراد سودجو در یکی از محلات شهرستان دورود، پیگیری موضوع در دستور کار پلیس مواد مخدر این شهرستان قرار گرفت.
جانشین فرمانده انتظامی استان افزود: ماموران پلیس مبارزه با مواد مخدر این شهرستان که دارای اشراف اطلاعاتی است موفق به شناسایی مخفیگاه توزیع کنندگان شدند که پس از هماهنگی قضایی و در بازرسی از محل 44 کیلوگرم و 900 گرم کشف شد. تریاک .
سرهنگ ابدال چگنی با اشاره به دستگیری و تحویل این دو متهم به مراجع قضایی گفت: مبارزه با پدیده شوم مواد مخدر که یکی از مهم ترین عوامل فروپاشی خانواده و منشاء بسیاری از ناهنجاری های اجتماعی است، مستلزم برخورد با پدیده شوم مواد مخدر است. همکاری همه جانبه با مجریان قانون، افراد و نهادهای مسئول». .
در نتیجه جانشین فرمانده انتظامی استان از شهروندان خواست برای برخورد با سوداگران مرگ و مخلان نظم و امنیت عمومی مراتب را سریعا به مرکز فوریت های پلیسی 110 اطلاع دهند.
انتهای پیام/ ب