به گزارش ایرنا، مدیرعامل بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام خمینی (ره) روز پنجشنبه در حاشیه این مزرعه در جمع خبرنگاران کهگیلویه و بویراحمد اظهار داشت: بنیاد برکت از بنگاه های اقتصادی و بزرگ در قالب طرح های مشترک حمایت می کند. کند و این مزرعه نیز یکی از این طرح هاست که بهره وری بالای شیر دارد و شیر کارخانه های بزرگ را تامین می کند.
محمد ترکمانه گفت: مزرعه دام هزار راسی دهدشت با مشارکت بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام خمینی (ره) با سرمایه گذاری بالغ بر 230 میلیارد ریال راه اندازی شد و این مزرعه تخصصی و صنعتی است.
وی افزود: امسال راه اندازی و حمایت از 240 مجموعه به صورت مشارکتی در دستور کار بنیاد برکت کشور قرار گرفت و تاکنون 171 طرح اجرایی شده است.
ترکمانه در خصوص حمایت از بنگاه های کوچک و متوسط و کسب و کارهای محلی از سوی بنیاد برکت گفت: در سال 1400 171 هزار طرح اشتغال زایی اجتماعی در سراسر کشور اجرا شده و 71 هزار طرح اشتغال زایی و 240 هزار فرصت ایجاد شده است. او برای مردم در سراسر کشور شغل ایجاد کرد.
مدیرکل بنیاد برکت امام خمینی (ره) با بیان اینکه 40 درصد از این طرح ها در حوزه کشاورزی و دامپروری در کل کشور راه اندازی شده است، اظهار کرد: این طرح ها در حوزه کشاورزی و دامپروری در سراسر کشور راه اندازی شده است.
ترکمانه گفت: «تجار از طریق مشارکت مدنی نیز حمایت میشوند و برخی از این پروژهها میتوانند از وامهای امتیازی بنیاد برکت نیز بهرهمند شوند».
مدیر عامل ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) کهگیلویه و بویراحمد همچنین گفت: شرکت دامپروری مروارید استان دهدشت با مشارکت 49 درصدی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) تأسیس شد.
شایان نادری اظهار داشت: بهره برداری از این پروژه از سال 95 با حمایت ستاد اجرایی فرمان امام آغاز شد و تا امروز 25 میلیارد تومان برای این پروژه هزینه شده است.
وی تاکید کرد: ظرفیت این مزرعه هزار راسی است و با توجه به اینکه این شهرستان قطب کشاورزی است، وجود مزرعه تبعات خوبی در زمینه اشتغال مستقیم و غیرمستقیم در منطقه خواهد داشت.