
به گزارش تابناک به نقل از مهرا از منامه، مخالفان بحرین از مردم خواسته اند تا در برنامه های بزرگداشت یازدهمین سالگرد انقلاب 7 فوریه شرکت کنند.
این گروه ها برنامه های مربوط به یازدهمین سالگرد انقلاب 18 بهمن را با شعار «راه درست» در شبکه های اجتماعی خود منتشر کرده اند.
بر این اساس، برنامه ها از روز یکشنبه 11 بهمن ماه با خاموش شدن چراغ های بیرونی منازل شهروندان بحرینی ساعت 20 آغاز می شود.
به گفته این گروه ها، همزمان با اجرای برنامه های مربوط به سالگرد انقلاب در نافرمانی مدنی، از صاحبان مغازه ها و مراکز فروش خواسته شد روز یکشنبه 11 بهمن ماه مغازه ها را تعطیل کنند.
گروه های مخالف آل خلیفه نیز بر پایبندی به اصول انقلاب و اهداف آن تاکید کردند و گفتند که پایان حکومت قبیله ای و دیکتاتوری و دستیابی به خودمختاری و مقابله با رژیم و بطلان آن برای جامعه جهانی در راس امور قرار دارد. .