به گزارش خبرگزاری فارس از یزد، سردار عباسعلی بهدانی فرد دقایقی پیش در جمع خبرنگاران حاضر شد و اظهار داشت: در راستای مقابله با احتکار کالاهای اساسی و ضروری شهروندان، ماموران پلیس امنیت اقتصادی استان از وجود کالا مطلع شدند. یک کمپ ترانزیتی در یزد .
وی افزود: ماموران با اقدامات نامحسوس و اشراف اطلاعاتی محل نگهداری دقیق این کالاها را در انباری در شهر یزد شناسایی و با هماهنگی قضایی این انبار را مورد بازرسی قرار دادند.
فرمانده انتظامی استان یزد گفت: ماموران در بازرسی از 194 واحد انواع لوازم خانگی انحصاری از جمله; آنها یک یخچال، ماشین لباسشویی، هود و جاروبرقی را کشف کردند.
سردار بهدانی فرد با بیان اینکه کارشناسان ارزش این وسایل احتکار شده را 40 میلیارد ریال برآورد کردند، بیان کرد: در این رابطه یک متهم به مراجع قضایی معرفی شد.
وی در خاتمه از همکاری خوب مردم با پلیس در شناسایی و برخورد با انحصارات اقتصادی تقدیر کرد و خاطرنشان کرد: پلیس با افرادی که با نگهداری کالاهای ضروری مردم سعی در ایجاد اخلال در بازار دارند برخورد خواهد کرد.
انتهای پیام/ ب
می توانید این پست را ویرایش کنید
این را برای صفحه اول پیشنهاد دهید