یک شهروند آمریکایی به تهدید به ترور ترامپ متهم شده است



به گزارش صبح سه شنبه ایرنا، به گفته مقامات آمریکایی، توماس ولنیتسکی به تهدید آگاهانه و عمدی به ترور، ربودن یا آسیب رساندن فیزیکی به رئیس جمهور سابق متهم شده است.

به گفته مقامات دادگاه ایالات متحده، ولنیتسکی در ماه ژوئیه با تماس با پلیس و دیگر مقامات آمریکایی، ترامپ را تهدید به ترور کرد.

ولنیتسکی در کنگره به پلیس گفت که اگر ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری 2020 شکست بخورد و از تحویل قدرت خودداری کند، شخصا او را اخراج خواهد کرد.

به گفته مقامات آمریکایی، ولنیتسکی همچنین برای ترور ترامپ و سایر اعضای دولت او 350 هزار دلار باج داده است.

مردی از ایالت آریزونا قبلا به اتهام تهدید به قتل نانسی پلوسی محکوم شده بود و به زندان افتاده است.

همزمان با آخرین دور انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در سال 2020 با حضور مایک پنس معاون رئیس جمهور وقت و نانسی پلوسی رئیس مجلس نمایندگان در 6 ژانویه که در سراسر جهان رصد شد، پس از سخنان ترامپ مبنی بر تقلب در انتخابات، گروهی از نژادپرستان هجوم آوردند. ساختمان کنگره و ساعت ها آنجا را اشغال کردند.

بسیاری از کارشناسان و تحلیلگران این اقدام را حمله به دموکراسی در ایالات متحده می دانند و حتی آن را بدترین حمله تروریستی از 11 سپتامبر می دانند.

پس از این اتفاق برای دومین بار و پس از پایان دوره ریاست جمهوری خود، ترامپ مانند مورد اول از اتهام تحریک مهاجمان تبرئه شد.

دیدگاهتان را بنویسید